ΕΝ ΟΙΚΩ!...

Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2011

O ορισμός του φασίστα...


O ορισμός του φασίστα είναι απλός κύριοι.

Φασιστοειδές (δεξιάς, κεντρώας, αριστερής ή "απολιτίκ" απόχρωσης) είναι ο άνθρωπος ο οποίος...

1. Ισχυρίζεται ότι εκπροσωπεί την βούληση του λαού.

2. Δεν έχει, ούτε επιδιώκει δημοκρατική νομιμοποίηση (πλειοψηφία) από την κάλπη που να τεκμηριώνει τον παραπάνω ισχυρισμό.

3. Χρησιμοποιεί βίαια μέσα για να επιβάλλει τις απόψεις του, που υποστηρίζει ότι ταυτίζονται με τα συμφέροντα του λαού.

Σήμερα είναι μια καλή στιγμή να κοιταχτεί καθένας στον καθρέφτη, και να αναρωτηθεί αν πληρεί τα κριτήρια.

Χρήστος Στάμος

4 σχόλια :

 1. Καπετάνιε, χαίρομαι που διαβάζω σχόλια σαν και αυτό. Βέβαια, είμαι σίγουρος ότι αντιλαμβάνεσαι πως αποτελούμε μειοψηφία.
  Για μένα, αυτή η χώρα δεν έχει σωτηρία. Εγώ τα παρατάω, σταματάω να ασχολούμαι. Χάσαμε!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Eίμαστε τρεις.... Ξέρω 1-2 ακόμα.... Ολο και κάποιους θα ξέρετε κι εσείς.. Κι εκείνοι;;; Μήπως "οι άλλοι" δεν είναι περισσότεροι αλλά απλώς κάνουν περισσότερο θόρυβο;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Πιγκουΐνε υπό την παρούσα μορφή η Ελλάδα δεν έχει σωτηρία, έτσι κι αλλιώς στον αυτόματο είναι εδώ και χρόνια χωρίς διορθώσεις της πορείας. Μακροπρόθεσμα η χώρα θα ανακάμψει είμαι σίγουρος γι' αυτό και το πιστεύω σαν φυσικό επακόλουθο. Η φύση θα διορθώσει τα πράγματα, όλες αυτές τις δυσφορφίες-τερατουργήματα! Μπορεί να περάσουμε και από την καταστροφή όμως θα "επιστρέψουμε".
  Όσο για την μειοψηφία που λές διάβασε παρακάτω το σχόλιο του firiki2010 με τον οποίο συμφωνώ απολύτως στο δεύτερο μισό του. Δεν είμαστε 2-3 είμαστε οι περισσότεροι απλώς δεν γαυγίζουμε!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Όλα αυτά που συνέβησαν με την Χρυσή Αυγή,διαψεύδουν τον ορισμό του φασίστα.Που έτσι κι αλλοιως,ο ορισμός του φασίστα που δίνει ο Χ.σταμος,είναι απολύτως λάθος!
  Συμπέρασμα:Ντρέπομαι που έχω τέτοιους συμπολίτες όπως ντρέπομαι που είμαι Ελληνας

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Κακόβουλα, υβριστικά, ειρωνικά σχόλια διαγράφονται.
Τα greeklish δεν τα αντέχω. Θεωρώ ότι προσβάλλουν την αισθητικη της πλούσιας Ελληνικής Γλώσσα μας και διαγράφονται ακόμη κι αν είναι ενδιαφέροντα.
Δεν είμαι επαγγελματίας του είδους και γράφω γιατί νοιώθω όμορφα μ΄αυτό που κάνω. Έτσι δεν θα αφήσω κανένα να μου χαλάσει το κέφι.
Ο ευπρεπής διάλογος όμως με συναρπάζει και τον επιδιώκω.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...