ΕΝ ΟΙΚΩ!...

Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2011

Το αυγό του φιδιού στο πανεπιστήμιο Αιγαίου


To φαιοκόκκινο αυγό του φιδιού έχει ανοίξει και ο φασισμός απλώνεται στη χώρα. Η αφίσα που βλέπετε κυκλοφορεί στην πανεπιστημιούπολη της Μυτιλήνης και στοχοποιεί μέλη του ΔΕΠ που τόλμησαν να εκφραστούν υπέρ των ανοικτών πανεπιστημίων. Φυσικά και είναι ανώνυμη.

Ακολουθεί ανακοίνωση της πρυτανείας του πανεπιστημίου Αιγαίου.

«Η Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Αιγαίου αποδοκιμάζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την ενέργεια κάποιων, να αναρτήσουν ανωνύμως σε Πανεπιστημιακά Κτήρια, αφίσα με υβριστικό περιεχόμενο κατά συναδέλφων, οι οποίοι έχουν εκφραστεί κατά των καταλήψεων.

Τέτοιες ακραίες ενέργειες πλήττουν την ελεύθερη διακίνηση ιδεών, θέσεων και απόψεων, υπονομεύουν τη συνοχή και την ενότητα της Πανεπιστημιακής μας Κοινότητας, και σε κάθε περίπτωση δεν συνάδουν ούτε με πανεπιστημιακό χώρο ούτε με τη σύμφυτη αρχή της ακαδημαϊκής ελευθερίας.

Θεωρούμε δεδομένο ότι σύσσωμη η Ακαδημαϊκή Κοινότητα καταδικάζει παρόμοιες ενέργειες.

Η Πρυτανική Αρχή του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Κακόβουλα, υβριστικά, ειρωνικά σχόλια διαγράφονται.
Τα greeklish δεν τα αντέχω. Θεωρώ ότι προσβάλλουν την αισθητικη της πλούσιας Ελληνικής Γλώσσα μας και διαγράφονται ακόμη κι αν είναι ενδιαφέροντα.
Δεν είμαι επαγγελματίας του είδους και γράφω γιατί νοιώθω όμορφα μ΄αυτό που κάνω. Έτσι δεν θα αφήσω κανένα να μου χαλάσει το κέφι.
Ο ευπρεπής διάλογος όμως με συναρπάζει και τον επιδιώκω.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...