ΕΝ ΟΙΚΩ!...

Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2011

Ηγέτες: Μέρες δόξας, μέρες δημοκρατίας


Να τους χαιρόμαστε...


... πατέρα και γιο!

Kαι νάταν μόνο αυτό, θα ήμασταν ευτυχισμένοι,

αλλά λέμε τώρα, σε δουλειά να βρισκόμαστε...

Chrisgio

4 σχόλια :

 1. Ο Ανδρέας είχε πάντα αδυναμία στους Δημοκράτες ηγέτες, Καντάφι, Χόνεκερ, Χόντζα, Γιαρουζέλσκικ.λ.π.!
  Ο ελληνικός λαός του έχει πληρώσει χιλιάδες χιλιόμετρα πτήσεων προς τους ηγέτες αυτούς όπου έκλεινε "συμφωνίες"! Αξέχαστα θα μείνουν κάτι άχρησρα πολωνικά πυροσβεστικά αεροπλάνα που δεν έκαναν ούτε για ράντισμα! Ουδέποτε πέταξαν!
  Τι να παι κανείς για τους Παπανδρέου!...
  Η ιστορία θα τραβάει τα μαλλιά της!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Καλά το γράφεις, και πολλοί άλλοι (κλπ), Ζίφκοφ, Τσαουσέσκου.
  Η ιστορία για τον Αντρέα δεν "ΘΑ" τραβάει τα μαλλιά της το κάνει ήδη. Και το ωραίο και θλιβερό είναι ότι με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο το παραδέχονται σήμερα και οι δικοί του έστω και μετά από τόσα χρόνια! Το παραδέχονται όμως πολύ αργά όταν τα εγκλήματα έχουν ήδη διαπραχτεί με τα αποτελέσματα που βιώνουμε!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Μα ακόμη και σήμερα η Ελλάδα δεν έχει τέτοιους «φίλους»;
  Π.χ. οι Κινέζοι που λένε πως θα μας βοηθήσουν με το χρέος, είναι καλύτεροι από τον Καντάφι; Ή οι Καταριανοί; Συμμαχούμε με τον «διάβολο» για να αποκομίσουμε οφέλη...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Πρέπει να καταλάβουμε ότι φίλοι δεν υπάρχουν παρά μόνο συμφέροντα. Οι συμμαχίες με τους διαβόλους απαραίτητες. Ζητείται τρόπος που θα αποτελούμε και γι' αυτούς διάβολοι. Να είμαστε ισότιμοι συνομιλητές ακόμα και αντίπαλοι και όχι παρίες!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Κακόβουλα, υβριστικά, ειρωνικά σχόλια διαγράφονται.
Τα greeklish δεν τα αντέχω. Θεωρώ ότι προσβάλλουν την αισθητικη της πλούσιας Ελληνικής Γλώσσα μας και διαγράφονται ακόμη κι αν είναι ενδιαφέροντα.
Δεν είμαι επαγγελματίας του είδους και γράφω γιατί νοιώθω όμορφα μ΄αυτό που κάνω. Έτσι δεν θα αφήσω κανένα να μου χαλάσει το κέφι.
Ο ευπρεπής διάλογος όμως με συναρπάζει και τον επιδιώκω.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...