Πέμπτη 29 Απριλίου 2010

Η Τζούλια Ρόμπερτς η ομορφότερη του κόσμου

Η Τζούλια Ρόμπερτς είναι ο ομορφότερος άνθρωπος του κόσμου κατά το περιοδικό People, που συμπεριλαμβάνει την ηθοποιό στη σχετική του λίστα για 12η φορά.
Παρόλο που έχουν περάσει 20 χρόνια από τότε που η Ρόμπερτς πέρασε στην συνείδησή μας ως Pretty Woman, η ηθοποιός εξακολουθεί να εκπέμπει σιγουριά και αυτοπεποίθηση για την ομορφιά της. "Είναι πιο όμορφη από ποτέ", δήλωσε ο Γκάρι Μάρσαλ, σκηνοθέτης του Pretty Woman. Σε ηλικία 42 ετών, η μητέρα των διδύμων Χάζελ και Φινέα και του Χένρι υπέγραψε το πρώτο της συμβόλαιο με την Lancome. Η ηθοποιός κέρδισε Όσκαρ το 2001 για το ρόλο της ως Έριν Μπρόκοβιτς ενώ η επόμενη ταινία της "Eat, Pray, Love" βασίζεται στην βιογραφία της Elizabeth Gilbert.
Μεταξύ της λίστας με τους ομορφότερους ανθρώπους βρέθηκαν για άλλη μια φορά οι Χάλι Μπέρι, Αντζελίνα Τζολί και Τζένιφερ Λόπεζ. Η 23χρονη Άσλεϊ, που υποδύθηκε έναν από τους βρικόλακες του "Twilight" και ο συμπρωταγωνιστής ήταν μία από τους νεοσύλλεκτους της λίστας.
Μεταξύ των όμορφων ανδρών βρέθηκε επίσης ο επίσης “βρικόλακας” Ρόμπερτ Πάτισον και ο Καναδός έφηβος τραγουδιστής Τζάστιν Μπίμπερ.
Οι Τζέσια Μπιέιλ, Τζέσικα Άλμπα και Τζέσικα Σίμπσον συμπεριλήφθηκαν στη νέα λίστα “Όμορφες Τζέσικα”.
Πέρσι στην κορυφή της λίστας βρέθηκε η Κριστίνα Άπλγκεϊτ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :