ΕΝ ΟΙΚΩ!...

Πέμπτη, 7 Απριλίου 2011

Επενδύουν σε πλωτά γεωτρύπανα

Το «παράδειγμα» Ελλήνων πλοιοκτητών που έχουν επενδύσει στα ειδικών προδιαγραφών πλοία – γεωτρύπανα φαίνεται πως ακολουθεί η πρώτη στην κατάταξη των εταιριών διακίνησης εμπορευματοκιβωτίων παγκοσμίως Maersk με την παραγγελία σε ναυπηγεία της Samsung δύο τέτοιων πλοίων.

Οι υποθαλάσσιες γεωτρήσεις για κοιτάσματα φυσικού αερίου, πετρελαιοειδών αλλά και πολυτίμων λίθων φαίνεται ότι θα είναι το επόμενο «πεδίο ανταγωνισμού».

Τη ίδια στιγμή την ανιούσα σύμφωνα με στοιχεία των βιβλίων παραγγελιών έχουν λάβει και παραγγελίες για πλοία επίσης ειδικών προδιαγραφών που σχετίζονται με την παροχή υποστηρικτικών υπηρεσιών είτε σε πλωτές πλατφόρμες υποθαλάσσιων γεωτρήσεων είτε γενικών εγκαταστάσεων εξόρυξης που βρίσκονται σε θαλάσσιες ζώνες ανά τον κόσμο.

Από το TheSeaNation

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Κακόβουλα, υβριστικά, ειρωνικά σχόλια διαγράφονται.
Τα greeklish δεν τα αντέχω. Θεωρώ ότι προσβάλλουν την αισθητικη της πλούσιας Ελληνικής Γλώσσα μας και διαγράφονται ακόμη κι αν είναι ενδιαφέροντα.
Δεν είμαι επαγγελματίας του είδους και γράφω γιατί νοιώθω όμορφα μ΄αυτό που κάνω. Έτσι δεν θα αφήσω κανένα να μου χαλάσει το κέφι.
Ο ευπρεπής διάλογος όμως με συναρπάζει και τον επιδιώκω.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...