ΕΝ ΟΙΚΩ!...

Πέμπτη, 14 Απριλίου 2011

Ο "κύριος" Τάσος Μαντέλης και οι απογοητευμένοι μ@λ@κες

Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ!

Άντε τώρα να παραμείνεις ψύχραιμος και αισιόδοξος.

Από που να την αντλήσεις την αισιοδοξία όταν δεν μπορούν(;), δεν θέλουν(;) να βάλουν φυλακή ούτε τους βεβαιωμένους, και με τη βούλα, απατεώνες!

Αυτούς προς τους οποίους απευθύνεται το σύνθημα "ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ", που τα βούτηξαν αλλά για την ώρα δεν δείχνουν ούτε καν διάθεση να τα επιστρέψουν.

Κι αντί λοιπόν τον Μαντέλη να τον κλειδώσουν σε "ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΦΥΛΑΚΗ", με άλλους 3 βαρυποινίτες... "διψασμένους" αντιλαμβάνεστε από τι, και να πετάξουν το κλειδί στον υπόνομο, του επέβαλλαν τρία χρόνια με αναστολή και τον έστειλαν σπίτι του αντί να του το πάρουν κι αυτό!

Δεν γνωρίζω αν του ζήτησαν και συγνώμη για την ταλαιπωρία του ΠΑΛΙΟΚΛΕΦΤΗ!

Βάλτε μέσα έστω κι ΕΝΑΝ ρε ξεφτίλες! ΕΝΑΝ!

Να νοιώσει ο κόσμος ότι υπάρχει αληθινή δικαιοσύνη, ελπίδα, να ηρεμήσει, που είναι έτοιμος ν΄αρχίσει να δαγκώνει ότι και όποιον βρει μπροστά του, είτε από οργή είτε από πείνα!

Chrisgio

1 σχόλιο :

  1. Μά πώς μιλάς έτσι για τόν κύριο Μαντέλη ;
    Κοίτα λεβεντιά,κοίτα καμάρι.
    Αν πάει φυλακή ,εμείς πώς θα τα καταφέρουμε χωρίς αυτόν ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κακόβουλα, υβριστικά, ειρωνικά σχόλια διαγράφονται.
Τα greeklish δεν τα αντέχω. Θεωρώ ότι προσβάλλουν την αισθητικη της πλούσιας Ελληνικής Γλώσσα μας και διαγράφονται ακόμη κι αν είναι ενδιαφέροντα.
Δεν είμαι επαγγελματίας του είδους και γράφω γιατί νοιώθω όμορφα μ΄αυτό που κάνω. Έτσι δεν θα αφήσω κανένα να μου χαλάσει το κέφι.
Ο ευπρεπής διάλογος όμως με συναρπάζει και τον επιδιώκω.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...