Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Ένας επικίνδυνος πολιτικός!...

Αν και βρισκόμαστε υπό καθεστώς πλήρους δημοσιογραφικής συσκότισης, νομίζω ότι θα μάθατε τα νέα ότι ο κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης, Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, καταδικάστηκε σε δεύτερο βαθμό από το Εφετείο Θεσσαλονίκης σε ένα χρόνο φυλάκιση με τριετή αναστολή για το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος!
Σύμφωνα με το Νόμο, ο κ. Ψωμιάδης, πρέπει να τεθεί σε διαθεσιμότητα μέχρι να αποφανθεί ο 'Άρειος Πάγος!
Δεν είναι στις προθέσεις μου να ασχοληθώ με τα "πως" και τα "γιατί" της υπόθεσης, τις λεπτομέρειες της οποίας άλλωστε αγνοώ!
Η είδηση, όμως, δεν είναι καν αυτή καθεαυτήν η καταδίκη!
Η είδηση, θα μπορούσε να είναι, ότι ο μόνος ο οποίος προσέτρεξε για συμπαράσταση προς τον καταδικασθέντα είναι ο κ. Καρατζαφέρης!
Αλλά, ούτε και αυτό είναι είδηση, αφού τον τελευταίο καιρό είναι γνωστό το "φλερτ" ανάμεσα στους δύο πολιτικούς άνδρες της λεγόμενης "λαϊκής δεξιάς"!
Η είδηση, βγαίνει μέσα από το στόμα του κ. Καρατζαφέρη, ο οποίος πολλές φορές, όταν ανοίγει το στόμα του, μας δικαιώνει για όσα γράφαμε το Νοέμβριο του ΄09 για τον ίδιο και το κόμμα του!
Ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ, λοιπόν, ο οποίος φιλοδοξεί να κυβερνήσει την Ελλάδα, φέρεται να έχει δηλώσει στο Zougla Radio τα εξής: "Ο κ. Ψωμιάδης, κέρδισε τις αυτοδιοικητικές εκλογές με ποσοστό 53%" και πρόσθεσε πως "...οι ψηφοφόροι του, ήταν πλήρως ανήμεροι για την υπόθεση για την οποία καταδικάστηκε ο κ. Ψωμιάδης και άρα τοποθετήθηκαν"!
Και μάλιστα ανέφερε και μια ρήση του Ανδρέα Παπανδρέου, "Μόνος ένορκος ο Λαός"!
Ορίστε; Κατάλαβες κ. πρώην κομφερανσιέ, πρώην παρουσιαστή μοντέλων, πρώην DJ, τι κοτσάνα πέταξες;
Στο δρόμο για την εξουσία, μήπως σου έτυχε να ξεφυλλίσεις κανένα βιβλίο που να αναφέρει κάτι για τη διάκριση των εξουσιών; Μήπως σου θυμίζει κάτι η φράση "ο κάθε Έλληνας Πολίτης πρέπει να δικάζεται από το φυσικό δικαστή του"; Γι αυτό βουλιάξατε την Ελλάδα, γιατί μόλις κοροϊδέψετε το Έλληνα και πάρετε μια εδρούλα στη Βουλή, παραλάβετε τη Μερτσέντες σας, σας χορηγηθούν οι πληθωρικές σας ατέλειες και τέλος σας διαπιστευθούν και οι ορντινάντζες - Αστυφύλακες, παίρνει το φτυάρι σας νερό, που έλεγε και η μακαρίτισσα η γιαγιά μου και μου θέλετε ως μόνο κριτή το "Λαό"! Ίσως γιατί αυτόν ξέρετε και τον "μπεγλερίζετε"! Ίσως γιατί νομίζετε ότι αυτόν θα τον κοροϊδεύετε αιώνια! Ίσως γιατί δεν έχετε καταλάβει ότι έχει περάσει η δράση του ναρκωτικού, με το οποίο τον έχετε ποτίσει!
Κύριε Καρατζαφέρη, ολισθήσατε επικίνδυνα με τη δήλωσή σας αυτή! Και αυτού του είδους τα ολισθήματα, είναι ιδιαίτερα επικίνδυνα!
Για τη Δημοκρατία μας!

2 σχόλια :

Γκρινι@ρογατος είπε...

καπετάνιε στον τίτλο έπρεπε να βάλεις
΄΄δυο επικίνδυνοι πολιτικοί ΄΄

Φώτης Λαουτάρης είπε...

Λάθος.
«Δύο από το μεγάλο πλήθος των επικίνδυνων πολιτικών»
Τίτλος πιό κονά στην πραγματικότητα!!