Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

Νοσηρό πολιτικό κλίμα! - Υπάρχει Ελπίδα;

Ο Σαμαράς ψήφισε ΟΧΙ στο Ευρωπαϊκό Σχέδιο Στήριξης, ενώ αναμένει τους ευρωβουλευτές του να το ψηφίσουν στο ευρωκοινοβούλιο. Όποιος ψηφίσει ΟΧΙ θα διαγραφεί. Σαν τη Μπακογιάννη; Μα αυτή ψήφισε ΝΑΙ! Μπερδεύτηκα!
Όλη η Ευρώπη γελάει με σένα και το κόμμα σου πρόεδρε της Πολιτικής Άνοιξης!
Μιλάει για βαρίδια και μεθοδεύει την απομάκρυνση του Καραμανλή από το κόμμα, της Νέας Δημοκρατίας, δηλαδή τον άνθρωπο που τον ανέσυρε από τα αζήτηταΜε τους φελλούς Αντώνη μου σαν και σένα τι θα γίνει;
Ο Μανώλης ο Μαυρομάτης διορίστηκε υπάλληλος της βουλής, χαλάλι του «καημένου» του «άπορου»!
Η Μπακογιάννη άρχισε να μιλάει με τον… Αβραάμ Λίνκολν. Ετοιμάζει και ψάχνει να βρει τρόπο να μας μοστράρει μία από τα ίδια.
Ο ΣΥΡΙΖΑ. παλεύει ακόμα με τις ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ και εκτελεί εξ επαφής τον Κουβέλη. Η παρεούλα παίζει τις κουμπάρες. Αυτοί είναι σε άλλο επίπεδο, ανώτερο, έχουν εξαϋλωθεί! 
Το ΚΚΕ σταθερό στις… ΑΞΙΕΣ του. Λέει ΟΧΙ στο οποιοδήποτε ΝΑΙ, ΝΑΙ στο οποιοδήποτε ΟΧΙ και είναι ΕΧΘΡΟΣ του όποιος διαφωνεί μαζί του! Παντελής άρνηση σε οτιδήποτε πέρα από τα πιστεύω του.
Ο Καρατζαφέρης μαζεύει ότι περισσεύει, στηρίζει την κυβέρνηση και βοηθάει τον Σαμαρά να εξαφανίσει τον Καραμανλή. Αυτό θα πει πολιτική ευθύνη! Το ΠΑΣΟΚ μας κάνει πλάκα με το Λοβέρδο και το ασφαλιστικό!Μας πάει και μας φέρνει! Ψέμα στο ψέμα στα προαποφασισμένα! Λάου λάου το πάνε, αλλά τελικά θα μας τη χώσουν!
Η Τζάκρη βγήκε «ΛΑΔΙ»! Έτσι αποφάσισαν οι «κύριοι» του υπουργείου πολιτισμού.
Η Φαντασία το μοναδικό αυθαίρετο που γκρεμίστηκε! Ίσα-Ίσα για να στεναχωρηθεί η Άντζελα Δημητρίου!
Η διαπόμπευση και ο κανιβαλισμός συνεχίζεται.
Η ουσία απουσιάζει!
Τα κλειστά επαγγέλματα παραμένουν κλειστά!
Η Λούκα και ο Ρέππας σφυρίζουν αδιάφορα!
Ο Παπουτσής και ο Σκανδαλίδης κάνουν τα παγόνια! Οι τζάμπα μάγκες δεν υπάρχουν πια!
Ο Βενιζέλος εξαφανισμένος, μοιάζει να χαίρεται σαν το λύκο στην αναμπουμπούλα!
Ο Πάγκαλος συνεχίζει να βαθμολογεί τα «μαθητούδια» που μαθαίνουν στου κασίδη το κεφάλι!

Προχθές είχαμε τη γιορτή του Αγίου Πνεύματος. Είχα μια κρυφή ελπίδα ότι σε κάποιου το κεφάλι θα πήγαινε, πρωτίστως τουλάχιστον, να κάτσει και μετά να προσπαθήσει να μπει μέσα. Λέω να «προσπαθήσει» γιατί  σε τέτοια κεφάλια δεν είναι εύκολο ούτε στο Άγιο Πνεύμα να εισέλθει! Ακόμα κι αυτό έχει απογοητευτεί! Έχει σηκώσει κι αυτό τα χέρια ψηλά!

Έχετε σκοπό εσείς τα κόμματα να συνεννοηθείτε;
Έχετε σκοπό εσείς στην κυβέρνηση να κυβερνήσετε;
Όχι δεν ελπίζω σε κανένας σας πια!
Το ΔΝΤ κυβερνά, είναι φανερό!

Το Άγιο Πνεύμα η τελευταία μου ελπίδα,  που εύχομαι να μην έχει φύγει ακόμα! Δεν έχουμε τη πολυτέλεια να το περιμένουμε ένα χρόνο να ξανάρθει. Ότι είναι να γίνει ας γίνει τώρα!
Έχουμε άμεση ανάγκη από ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΥΣ.

ΧΘΕΣ, ΣΗΜΕΡΑ, ΤΩΡΑΟΧΙ ΑΥΡΙΟ!

Κι αφού δεν είμαστε ικανοί να τους βρούμε ας μας τους δείξει τουλάχιστον, κι αν αδυνατεί κι αυτό να τους βρει ας ρωτήσει  Πατέρα και Υιό. Ας συσκεφτεί η Αγία Τριάδα.

Chrisgio

1 σχόλιο :

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ είπε...

Καπετάνιε στο πλήρωμα μαζί σου