Σάββατο, 1 Μαΐου 2010

ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΜΕΓΑΛΕ;

Κάποτε σε μία μακρινή εποχή μας έπεισες ότι θα κυβερνούσες "ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ", θα επέβαλλες την "ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ", θα συνέτριβες τη "ΔΙΑΦΘΟΡΑ", μίλησες για την "ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ" κλπ κλπ κλπ.
Αντί για όλα αυτά επί της πρωθυπουργίας σου η "ΦΑΥΛΟΤΗΤΑ" μας έπνιξε, κατόρθωσες και πέτυχες να καταστήσεις τη "ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ" τουλάχιστον "ΑΓΝΩΣΤΗ ΛΕΞΗ" στους Έλληνες, γιγάντωσες τη "ΔΙΑΦΘΟΡΑ", συνέβαλλες στη "ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ".
Για να μην αρχίσουμε και σε βρίζουμε όλοι οι Έλληνες εν χορώ όπου σε βρίσκουμε, έχεις καθήκον, αν είσαι "ΑΝΤΡΑΣ", να βγεις και να μιλήσεις, να εξηγήσεις γιατί ισοπέδωσες την μισο-γκρεμισμένη χώρα που παρέλαβες από τα άλλα "ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙΑ-ΛΑΜΟΓΙΑ", αντί να προσπαθήσεις να την ανατάξεις, και αν μη τι άλλο να ζητήσεις συγνώμη ρε αδερφέ!

Να μας αποκαλύψεις τους "ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ". 
Να μας πεις γιατί ανέχτηκες το "ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟ" του Βουλγαράκη, τον Παυλίδη να σου κουνάει το δάχτυλο αρνούμενος να παραιτηθεί, τους Μαγγίνες, τους Τσιτουρίδηδες, τους Μπασιάκους, τους Ρουσόπουλους και τόοοοσους άλλους.
Κατόρθωσες, γιατί για κατόρθωμα πρόκειται, να μείνεις στην ιστορία, εκτός από τη ρητορική σου άνεση και άριστη χρήση της Ελληνικής γλώσσας, ως ο πιο ανεπαρκής και ο πιο ανίκανος πρωθυπουργός που είχε την ατυχία να έχει ποτέ η Ελλάδα. Θα σου έδινα και τον "ΤΙΜΗΤΙΚΟ" τίτλο του πιο φαύλου αλλά σ΄αυτό το άθλημα ο συγχωρεμένος ο Αντρέας ήταν "ΑΠΑΙΧΤΟΣ".
Ο Σαμαράς έχει αρχίσει και σου τα χώνει στην ψύχρα.
Σου χρεώνει σχεδόν τα πάντα για την κατάντια της Ελλάδος.
Δεν ιδρώνει το αυτί σου;
Δεν έχεις φιλότιμο, εγωισμό;

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΣΟΥ
Η
ΤΗ ΣΥΓΝΩΜΗ ΣΟΥ! 

2 σχόλια :

ΞΗΜΕΡΑΚΗΣ ΦΑΝΗΣ είπε...

Τι περιμένεις να σου πει;
Τώρα θα μας μιλήσει;
Φίλε μου μόνο ο λαός
μπορεί να δώσει λύση.

να πάνε στο σπιτάκι τους
οι μόνιμοι σωτήρες
ποτέ τους δεν δουλέψανε
και κάνουν τους φωστήρες.

Χρήστος Γ. είπε...

Φάνη σ΄ευχαριστώ για το δώρο σου.
Είδα και το blog σου.
Είσαι καλλιτέχνης, ποιητής, ταλέντο!