Δευτέρα 10 Μαΐου 2010

Τέρμα στον παραλογισμό

Ο Βόλος έχει ένα θαυμάσιο στάδιο, το Πανθεσσαλικό. Μαζί με τις υπόλοιπες εγκαταστάσεις που έχει γύρω, αποτελεί ένα πρότυπο αθλητικό κέντρο, το οποίο διατηρεί σε θαυμάσια κατάσταση ο Δήμος Νέας Ιωνίας Μαγνησίας στου οποίου τη δικαιοδοσία έχει περιέλθει. Πρόκειται για ένα στάδιο, το οποίο κάθε ομάδα θα ήθελε να έχει. Ο ΠΑΟ για παράδειγμα. Αλλά και η ΑΕΚ. Μέχρι εδώ όλα καλά. Ξαφνικά πέφτει ο «κεραυνός»: Ο Ολυμπιακός Βόλου απαιτεί εδώ και τώρα να ξοδευτούν πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ από τον ρημαγμένο κρατικό κορβανά, για να ανακαινιστεί το παλαιό Εθνικό στάδιο Βόλου, για να συνεχίσει να το χρησιμοποιεί ως έδρα στη Σούπερ Λίγκα!
Μάλιστα, λέγεται ότι ο (παρέχων τις υπηρεσίες του ως απλός φίλαθλος) κ. Μπέος, έθεσε στην Πολιτεία χρονικό περιθώριο για να «ξηλωθεί» και να ικανοποιήσει τις αξιώσεις του. Απίστευτα πράγματα.
Επειδή σ’ αυτή τη χώρα, θα χάσουμε τελικά το λίγο μυαλό που μας έχει απομείνει, όχι τόσο από την κατάσταση που έχουμε περιέλθει αλλά επειδή μερικοί επιμένουν να θεωρούν ότι ζούμε ακόμη στην περίοδο της ασυδοσίας και του παραλογισμού, κάποιος πρέπει να εξηγήσει σε όλους αυτούς ότι το «πάρτι τελείωσε». Και αυτός δεν μπορεί να είναι άλλος, από τον εκάστοτε κυβερνητικό λειτουργό.
Γιατί αποτελεί απίστευτο θράσος, να ζητάει κάποιος επιτακτικά, να πληρώσουμε έστω και ένα ευρώ για παρόμοιους λόγους, στο ίδιο διάστημα που ένα τεράστιο μέρος του ελληνικού λαού πτωχεύει.
ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΕΦΤΕΛΗΣ
seftelis@pegasus.gr

Δεν θέλω να μείνω ουδέτερος στο γεγονός, θα πάρω θέση.

Κύριε Στράτο Σεφτελή συμφωνώ απολύτως μαζί σου. Εμείς οι Βολιώτες πρέπει να έχουμε πάθει παράκρουση! Κι αυτό το λέω γιατί είναι πολλοί που πιστεύουν ότι έτσι πρέπει να γίνει. Και τους περισσότερους απ΄αυτούς μπορεί αύριο να τους συναντήσουμε με την σημαία του ΠΑΜΕ να διαδηλώνουν για το οικονομικό χάλι της χώρας και τα άγρια οικονομικά μέτρα.
Αλλά νάταν μόνο αυτό; Επιμένουμε να κάνουμε και το πανηγυράκι των Μεσογειακών αγώνων. Εδώ καράβια χάνονται ψαρόβαρκες που πάτε;
Επ΄ευκαιρία και κάτι άλλο. Το Ελληνικό ποδόσφαιρο έχει χρεωκοπήσει. Λέγεται ότι οι ομάδες χρωστάνε 200.000.000 ευρώ πάνω-κάτω. Μήπως πιστεύουν τα λαμόγια του χώρου ότι θα τους τα χαρίσουν πάλι; Ε όχι πάει πολύ.
Πολύ θα ήθελα την απάντησή σας σ΄αυτή την τελευταία ερώτησή μου.

Chrisgiο

1 σχόλιο :

Αντώνης είπε...

Σωστός. Στείλε στον κ. Σεφτελή αυτές τις σκέψεις με ένα e-mail (με CC στον Δήμο Βόλου). Πες επίσης ότι το σημαντικότερο θέμα που απασχολεί τον Δήμο αυτή τη στιγμή είναι προς τα πού έχει "κλίση" η Αργώ...