Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Διαγραφές κι Αποστασίες...

Η χώρα έχει πολύ σοβαρά προβλήματα για ν’ ασχολείται με τον ενδοπαραταξιακό πόλεμο που έχει ξεσπάσει ανάμεσα σε ΝΔ και ΔΗΣΥ. Όμως εμένα με τσιγκλάνε!

Χθες διεγράφη από τη ΝΔ ο βουλευτής Αυγενάκης ο οποίος από εκεί που δεν τον γνώριζε ούτε ο περίφημος «θυρωρός», έγινε μέσα σε λίγες ώρες σταρ της ραδιοτηλεόρασης προσπαθώντας να μας πείσει ότι λυπήθηκε που τον διέγραψαν και ότι θα κάνει, λέει, δημοψήφισμα στο Ηράκλειο για να αποφασίσουν οι ψηφοφόροι του αν θα πάρει «αγκαζέ» τη Ντόρα.
Κοίταξε φίλε, καλύτερα να τους θυμίσεις πριν βρεθείς στη ΔΗΣΥ ότι πριν λίγο καιρό ψήφιζες ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ. Δηλαδή συνέπλεες με τον Σαμαρά την ίδια ώρα που εκείνος διέγραφε τη μέλλουσα αρχηγό σου που ψήφισε ΥΠΕΡ!
Ή μήπως το ξέχασες;
Πως θα αντικρίσεις τώρα το Ντοράκι; Ή ήταν δικό της σχέδιο...;
Επαναλαμβάνω θα το θυμίσεις αυτό στους ψηφοφόρους σου;
Ψιλά γράμματα ε;
Έχεις δίκιο, ποιος θυμάται πλέον τέτοιες λεπτομέρειες...
Έχουν ήδη περάσει 24 ολόκληρες ώρες. σκέψου να περάσει μια βδομάδα! Θα χρειαστούν αρχαιολογικές ανασκαφές για να τις ξαναθυμηθούμε.
Άλλωστε αυτός ο λαός με τις επιλογές του τόσα χρόνια, δεκαετίες ολόκληρες, σου έχει δώσει εσένα και τους ομοίους σου το δικαίωμα να πράττεις και να σκέφτεσαι κατά το δοκούν.
Μαλάκες είναι, λες, ξεχνάνε γρήγορα! Κι έχεις δίκιο!
Ως πότε όμως!
Πρόσεχε νεολακέ του πολιτικού κατεστημένου.
Ο κόσμος, εμείς οι μαλάκες όπως μας θεωρείς, αρχίζουμε και ξυπνάμε!
Αλλά ξέρω. Στου κωφού τη πόρτα όσο θέλεις βρόντα.

Οι εκλογές τελείωσαν, το μήνυμα το πήρες όπως και οι άλλοι και προχωράς!
Προχώρα μεγάλε!
Για σένα σημασία τώρα έχει το «κίνημα», η ΔΗ.ΣΥ. Σε περιμένουν αγώνες στους δρόμους με πλακάτ και συνθήματα διαδηλώνοντας με παλμό, δύναμη και πίστη ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ!!!

Κάτω η ΝΔ, ζήτω η ΔΗΣΥ!

Όσο για σας «πρόβατα» της ΝΔ, υποτακτικοί του αρχηγού της Πολιτικής Άνοιξης καλύτερα βγάλτε το σκασμό και πείτε στον Αντωνάκη τον «αρχιαποστάτη» της πρόσφατης πολιτικής ιστορίας ότι στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί.
Ο Αντωνάκης δεν ήταν που μας επέβαλε για πρόεδρο της δημοκρατίας τον άλλον αποστάτη πρόεδρο της ΔΗ.ΑΝΑ Κωστή Στεφανόπουλο;
Παναγία μου βόηθα, μπερδεύτηκα! Σε παρακαλώ, πάρτους όλους από μπροστά μου! Άσε με να ζήσω ήρεμα το υπόλοιπο της ζωής μου!

Αντωνάκη θυμήσου, υπάρχει μια παροιμία που λέει:
«Ότι κάνει η γίδα στο πουρνάρι κάνει και το πουρνάρι στης γίδας το τομάρι».

ΥΓ: Σήμερα την έκανε και ο Κοντογιάννης. Ο επόμενος;

Chrisgio

Δεν υπάρχουν σχόλια :