ΕΝ ΟΙΚΩ!...

Σάββατο, 7 Μαΐου 2011

Πειρατεία σε κινεζικό φορτηγό πλοίο, 05-05-2011

Φορτηγό πλοίο με 24μελές πλήρωμα -που αποτελείται από Κινέζους υπηκόους- καταλήφθηκε σήμερα από επτά πειρατές στην κεντρική Αραβική Θάλασσα, μετέδωσε το ειδησεογραφικό πρακτορείο Νέα Κίνα επικαλούμενο το κινεζικό κέντρο θαλάσσιας διάσωσης.

Ανέφερε ότι το πλοίο, νηολογημένο στον Παναμά, το όνομα του οποίου δεν διευκρίνισε, καταλήφθηκε το μεσημέρι ώρα Πεκίνου (07:00 ώρα Ελλάδας). Δεν διευκρίνισε ποιοι είναι υπεύθυνοι.

Σομαλοί πειρατές κατορθώνουν να αποφεύγουν το διεθνή στόλο πολεμικών πλοίων που περιπολούν στις πολυάσχολες θαλάσσιες οδούς οι οποίες συνδέουν την Ευρώπη με την Αφρική και την Ασία.

Συνήθως οι πειρατές οδηγούν τα πλοία στα ανοικτά των βάσεών τους και τα κρατούν αγκυροβολημένα εκεί έως ότου τους καταβληθούν λύτρα.

Από τη Ζούγκλα

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Κακόβουλα, υβριστικά, ειρωνικά σχόλια διαγράφονται.
Τα greeklish δεν τα αντέχω. Θεωρώ ότι προσβάλλουν την αισθητικη της πλούσιας Ελληνικής Γλώσσα μας και διαγράφονται ακόμη κι αν είναι ενδιαφέροντα.
Δεν είμαι επαγγελματίας του είδους και γράφω γιατί νοιώθω όμορφα μ΄αυτό που κάνω. Έτσι δεν θα αφήσω κανένα να μου χαλάσει το κέφι.
Ο ευπρεπής διάλογος όμως με συναρπάζει και τον επιδιώκω.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...