ΕΝ ΟΙΚΩ!...

Τρίτη, 27 Ιουλίου 2010

Ταξιδεύοντας στην Καραϊβική, 26 Ιουλίου 2010

Από τότε που αφήσαμε πίσω μας τον Ατλαντικό και το Trinidad & Tobago ταξιδεύουμε έχοντας μακριά αριστερά μας την Βενεζουέλα.

Σήμερα το πρωί πιάσαμε μια αρμαθιά από νησιά κι αυτά στα δεξιά μας. Το ένα δίπλα στο άλλο, με προσανατολισμό ανατολή-δύση, σχηματίζουν περίπου μια ευθεία γραμμή.

Τα ονόματά τους με τη σειρά που τα συναντήσαμε είναι Isla Orchilla, Islas los Roques, Islas de Aves, Bonaire, Curacao, Aruba. Τα δύο τελευταία πασίγνωστα θέρετρα της Καραϊβικής.

Αργά το βράδυ, μαύρα μεσάνυχτα, αφήσαμε και την Aruba πίσω μας και δίπλα μας τώρα, αλλά πολύ μακριά, η πόλη Maracaibo της Βενεζουέλας.

Το πρωΐ θα «αποχαιρετίσουμε» και την Βενεζουέλα και θα πιάσουμε την χώρα προορισμού, την Κολομβία.

Ένα εικοσιτετράωρο και κάτι ψιλά απομένουν για την άφιξη στην Cartagena.

Συνεχίζεται...

Chrisgio

1 σχόλιο :

  1. Στα νησάκια αυτά καπετάνιο έχουν έδρα και οι οf shore των δικών μας λαμόγιων. Μήπως με τα κιάλια είδες καμιά γνωστή φάτσα να κάνει τα μπάνια της;
    Καλή άφιξη στην Cartagena.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κακόβουλα, υβριστικά, ειρωνικά σχόλια διαγράφονται.
Τα greeklish δεν τα αντέχω. Θεωρώ ότι προσβάλλουν την αισθητικη της πλούσιας Ελληνικής Γλώσσα μας και διαγράφονται ακόμη κι αν είναι ενδιαφέροντα.
Δεν είμαι επαγγελματίας του είδους και γράφω γιατί νοιώθω όμορφα μ΄αυτό που κάνω. Έτσι δεν θα αφήσω κανένα να μου χαλάσει το κέφι.
Ο ευπρεπής διάλογος όμως με συναρπάζει και τον επιδιώκω.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...