ΕΝ ΟΙΚΩ!...

Τετάρτη, 21 Αυγούστου 2019

Pfeiffer Purple Sand Beach, California - USA

9 σχόλια :

 1. Είμαι 17 δίνω φέτος(τον Ιούνιο του 2020) πανελλήνιες από ΓΕΛ για να μπω στην ακαδημία εμπορικού ναυτικού αλλά δεν ξέρω ποια σχολή να επιλέξω μετά τον Ασπρόπυργο (έστω ότι δεν περάσω στην πρώτη επιλογή ) μπορείτε να μου πείτε τις σχολές που θεωρείται καλές . ΥΓ,πολύ ωραία σελίδα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Σε όποια και να πας το ίδιο είναι! Όποια και να διαλέξεις τελικά στη θάλασσα θα σε στείλει. Εκεί που θα γίνεις κανονικός ναυτικός, στο καράβι. Μη νοιάζεσαι και κοίταξε απλώς να περάσεις. Όλα τα άλλα θα πάρουν το δρόμο τους.
   Μόνο πρόσεξε, πριν αποφασίσεις να κάνεις αυτή τη δουλειά να το σκεφτείς πολύ καλά. Δεν είναι εύκολο επάγγελμα, σκληρό, μοναχικό, κουραστικό σωματικά και κυρίως ψυχικά!...
   Καλή επιτυχία στη ζωή σου ότι κι αν κάνεις!...

   Διαγραφή
 2. Aρκετό χρονικό διάστημα έχεις να γράψεις κάπτεν Χρήστο.Εύχομαι να είσαι πάντα καλά.Υπάρχει και μια ομάδα στο faceboook,με τίτλο Θάλασσα - Ναυτιλία - Ναυτικοί - Πλοία,δεν ξέρω εαν είσαι μέλος,την ακολουθώ και φαίνεται ενδιαφέρουσα.Να σαι πάντα καλά.Αντρέας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Κάπτεν Χρήστο λείπεις καιρό,ελπίζουμε το συντομότερο να έχουμε νέα σου.Να σαι πάντα καλά.Αντρέας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Καπτα Χρήστο καλημέρα. Θεωρείς ότι είναι αργά για έναν 27χρονο να πάει σε ΑΕΝ και να ακολουθήσει το ναυτικό επάγγελμα? Συγχαρητήρια για το μπλογκ. Είναι πολύ όμορφο και να το συνεχίσετε!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Δεν είναι και η καλύτερη ηλικία. 27ηλικία+5σχολή, θα είσαι 32 ετών όταν θα ξεκινήσεις χωρίς να υπολογίζω το στρατιωτικό (φαντάζομαι ότι το έχεις τελειώσει). Σε αυτή την ηλικία αρκετοί ναυτικοί είναι υποπλοίαρχοι ή Β'Μηχανικοί για να μη πω Πλοίαρχοι ή Α'Μηχανικοί. Όμως ποτέ δεν είναι αργά!
   Αν το θες πολύ ή δεν έχεις τίποτα καλύτερο να κάνεις μπορείς να το τολμήσεις.
   Θα επαναλάβω αυτά που έχω γράψει παραπάνω σε άλλο φίλο:
   "Μόνο πρόσεξε, πριν αποφασίσεις να κάνεις αυτή τη δουλειά να το σκεφτείς πολύ καλά. Δεν είναι εύκολο επάγγελμα, σκληρό, μοναχικό, κουραστικό σωματικά και κυρίως ψυχικά!...
   Καλή επιτυχία στη ζωή σου ότι κι αν κάνεις!..."
   Εύχομαι τα καλύτερα!

   Κλείνοντας σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια για το "εξάντα" μου!...

   Διαγραφή
 5. Καλή χρονιά με υγέια κάπτεν Χρήστο.Περιμένουμε σύντομα νέα σου ανάρτηση.Αντρέας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Κακόβουλα, υβριστικά, ειρωνικά σχόλια διαγράφονται.
Τα greeklish δεν τα αντέχω. Θεωρώ ότι προσβάλλουν την αισθητικη της πλούσιας Ελληνικής Γλώσσα μας και διαγράφονται ακόμη κι αν είναι ενδιαφέροντα.
Δεν είμαι επαγγελματίας του είδους και γράφω γιατί νοιώθω όμορφα μ΄αυτό που κάνω. Έτσι δεν θα αφήσω κανένα να μου χαλάσει το κέφι.
Ο ευπρεπής διάλογος όμως με συναρπάζει και τον επιδιώκω.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...