Δευτέρα 8 Ιουνίου 2020

Βάζοντας τάξη και στο NBA...

Το γυρίσαμε στα αθλητικά. Ο Ronaldo σκέτη εγκυκλοπαίδεια του NBA. Παρακολουθούσε μόνο αμερικάνικο μπάσκετ και τίποτα άλλο, ήξερε τα πάντα.

Ο Jerom είχε αποσυρθεί στη γωνιά του και κοίταζε το σκοτάδι. Άκουγε αμίλητος… 

Οι Russel Westbrook, LeBron James, Stephen Curry, Kevin Durant, Γιάννης Aντετοκούνμπο, Kyrie Irving, Kawhi Leonard, James Harden, Chris Paul, και όχι μόνο, πέρασαν από το «μικροσκόπιό» μας. Καταμεσής του Ειρηνικού βάλαμε σε… τάξη και το ΝΒΑ!

- Ποιος είναι ο καλύτερος; ρώτησα.
- Ο James αλλά είναι αντιπαθητικός! Απάντησε χαμογελώντας.
- Γιατί αντιπαθητικός;
- Δεν ξέρω!

Γέλασα και συμφώνησα με το «δεν ξέρω». Ούτε εγώ ήξερα γιατί δεν τον συμπαθώ. Ακόμα δεν μπορώ να δώσω εξήγηση. Ίσως επειδή κάνει το μπάσκετ να φαίνεται τόσο εύκολο!... Ίσως η μεγάλη του αυτοπεποίθηση, ο εγωισμός του, το ύφος του.

Πώς να χωνέψεις ότι τα έβαλε με τους Golden State Warriors την καλύτερη ομάδα ever και τους νίκησε σχεδόν μόνος, βοηθούμενος από τον εξαιρετικό Kyrie Irving και κάποια υπόλοιπα ανύπαρκτων;

Βαριά η λέξη «ανύπαρκτος» όταν αναφέρεσαι στο ΝΒΑ αλλά όταν στη εξίσωση μπαίνει ο LeBron παίρνει αξία!

Συνεχίζεται...

Chrisgio

3 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Καλώς όρισες πίσω κάπτεν Χρήστο,δυστυχώς το επίπεδο στο NBA έχει πέσει πολύ.Πριν 20-25 χρόνια ξυπνούσσμε τα μεσάνυχτα να δούμε παιχνίδια NBA,και γνωρίζαμε σχεδόν όλους τους παίκτες,ενώ τώρα ζήτημα να ξέρουμε 5-6.Να σαι πάντα καλά κάπτεν Χρήστο.Αντρέας.

Χρήστος Γ. είπε...

Καλησπέρα Αντρέα χαίρομαι που τα ξαναλέμε.
Μια χαρά είναι το ΝΒΑ και σήμερα. Εκπληκτικοί παίκτες απειλούν πολλούς του παρελθόντος με πολλές πιθανότητες να τους ξεπεράσουν. Μάλλον δεν το παρακολουθείς αρκετά τα τελευταία χρόνια την ίδια ώρα που κι εγώ δεν μπορούσα να το κάνω λόγω επαγγέλματος.
Και μια χάρη. Θα προτιμούσα να συνδέεσαι και να μη βγαίνεις σαν ανώνυμος!
Καλό σου βράδυ!

Αντρέας είπε...

Έχεις δίκιο κάπτεν Χρήστο,πλέον δεν παρακολουθώ NBA φανατικά όπως παλιά,παρά μόνο ευρωλίγκα και κάποιους αγώνες του Ελληνικού πρωταθλήματος.Να κάνεις αναρτήσεις στο ιστολόγιο σου όσο πιο συχνά γίνεται,το παρακολουθώ ανελλιπώς.Να σαι πάντα καλά κάπτεν Χρήστο,τους χαιρετισμούς μου.