Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Μερικές... "ΑΣΗΜΑΝΤΕΣ" φωτογραφίες των τελευταίων ημερών από τον κόσμο! Νο3

Ένας άνδρας περνάει με το άλογό του μέσα από φωτιά στο San Bartolome de Pinares, της Ισπανίας, τη Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2012, προς τιμήν του Αγίου Αντωνίου, προστάτη των ζώων. Την παραμονή της Ημέρας του Αγίου Αντωνίου, εκατοντάδες ιππείς με τα άλογά τους τρέχουν στα στενά πλακόστρωτα δρομάκια του μικρού χωριού του San Bartolome περνώντας μέσα από φωτιές κατά τη διάρκεια της "Luminarias," μια παράδοση 500 ετών, για να εξαγνίσουν  τα ζώα με τον καπνό και την προστασία τους την επόμενη χρονιά.
Δορυφορική φωτογραφία στις 17 Ιανουαρίου, 2012 δείχνει το πολυτελές κρουαζιερόπλοιο Costa Concordia, το οποίο προσάραξε, την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου, στο μικρό νησί της Τοσκάνης Isola del Giglio της Ιταλίας. Οι δορυφόροι χρησιμοποιούνται για την παρακολούθηση της περιοχής ενώ οι αρχές ετοιμάζονται για την  αφαίρεση των 2300 τόννων καύσιμου από τις δεξαμενές του πλοίου.
Ομίχλη πάνω από γεωργικές εκτάσεις, καθώς ο ήλιος ανατέλλει στο Somerset Levels, στις 13 Ιανουαρίου 2012, στο Glastonbury της Αγγλίας. Μετά τις ασυνήθιστα ήπιες καιρικές συνθήκες, ο παγετός έκανε πάλι την εμφάνισή του.
Γιατρός κινητής μονάδας δίνει σ’ ένα παιδί σταγόνες κατά τη διάρκεια καμπάνιας κατά της πολιομυελίτιδας στο Νέο Δελχί της Ινδίας, την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012. Ένας χρόνος έχει συμπληρωθεί στην Ινδία χωρίς να σημειωθεί κρούσμα πολιομυελίτιδας. Μια σημαντική νίκη της παγκόσμιας προσπάθειας για την εξάλειψη της ασθένειας.
Μια οικογένεια με παγοπέδιλα στη λίμνη Mendenhall στο Juneau της Αλάσκας, τη Δευτέρα, 16 Γενάρη 2012. Οι θερμοκρασίες πολλούς βαθμούς κάτω από το μηδέν.
Ένα μοντέλο στην επίδειξη μόδας του Qi Gang  Εβδομάδα Μόδας Φθινόπωρο / Χειμώνας 2012 στο Συνεδριακό και Εκθεσιακό Κέντρο του Χονγκ Κονγκ, στις 16 Ιανουαρίου του 2012.
Στρατιώτες της Ινδικής Δύναμης Ασφάλειας Συνόρων περιμένουν με τα μουσικά τους όργανα και τις καμήλες τους μέσα στην ομίχλη του χειμωνιάτικου πρωινού της Τετάρτης, 18 Ιανουαρίου 2012 περιμένοντας την έναρξη της πρόβας της παρέλασης για την Ημέρα της Δημοκρατίας στο Νέο Δελχί της Ινδίας.
Ποδηλάτες στο δρόμο μεταξύ Templers και Freeling στη Νότια Αυστραλία κατά το πρώτο ΕΤΑΠ του Tour Down Under, στις 17 Ιανουαρίου 2012 στην Αδελαΐδα της Αυστραλίας.
Ινδές μεταφέρουν καυσόξυλα στα κεφάλια τους το κρύο πρωινό της Τετάρτης  18 Ιανουαρίου 2012 στα περίχωρα της πόλης Jammu, της Ινδίας.
Ινδός στέκεται τυλιγμένος με μια κουβέρτα στην μέση του δρόμου ένα ομιχλώδες και κρύο πρωινό στο Νέο Δελχί της Ινδίας, την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012.
Δύο Ισραηλινοί νέοι Αιθιοπικής καταγωγής έχοντας τα πρόσωπά τους βαμμένα, λαμβάνουν μέρος σε μια διαδήλωση κατά του ρατσισμού στην Ιερουσαλήμ, την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012.
Τριαντάφυλλα προς τιμή Martin Luther King, τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου του 2012. Αν ζούσε θα ήταν ακριβώς 83 ετών στις 15 Ιανουαρίου.
Μια ζωγραφισμένη καρδιά σ’ ένα χέρι που κρατά τσιγάρο, καθώς δεκάδες «αγανακτισμένοι» διαδήλωσαν κατά του καπιταλισμού στις 14 Ιανουαρίου 2012 στην πλατεία του Αγίου Πέτρου στο Βατικανό.
Μαθητές προσπαθούν να περάσουν μια κατεστραμμένη κρεμαστή γέφυρα για να πάνε στο σχολείο τους στην άλλη πλευρά του ποταμού στην πόλη Ciberang Lebak, της επαρχίας Banten, στην Ινδονησία, την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012. Η γέφυρα υπέστη σοβαρές ζημιές μετά από μια πλημμύρα την περασμένη εβδομάδα.

Chrisgio

15 σχόλια :

Πιγκουίνος είπε...

Όλες οι... ασήμαντες φωτογραφίες έχουν κάτι σημαντικό να προσφέρουν και δημιουργούν σκέψεις και συνειρμούς.
Πάντως, θα σταθώ στα καλά νέα για την καταπολέμηση της πολιομιελίτιδας στην Ινδία...
Μου αρέσει πολύ και η τελευταία!

Grouta είπε...

Η τελευταια εικονα ειναι συγκλονιστικη...

evangelos naxios είπε...

Γιά σου Χρήστο,τις ευχές μας.
Είδες τον καπετάνιο (επειδή δεν έκανε καλά την δουλειά του)τον έχουν ξεσκίσει και είναι μόνο στην αρχή......τα τομάρια της πολιτικής,τους πολιτικούς,δεν έγινε και τίποτα που δεν έκαναν ΠΟΤΕ την δουλειά τους και κατέστρεψαν γενιές.......

Γκρινι@ρογατος είπε...

καπετάνιε όλα τα λεφτά είναι η τελευταία
μια εικόνα 1000 λέξεις,
τα παιδιά παίζουν την ζωή τους κορόνα γραμμα για να πάνε σχολείο !!!
για να μάθουν να διαβάζουν για να βγουν από την μαύρη τους ζωή !!!
κάτι παρόμοιο γίνετε και εδώ απλός ανάποδα.

Makis Del είπε...

apisteutes eikones kapetanie...eyge...

Γκρινι@ρογατος είπε...

καπετάνιε σβήνονται τα σχόλια ;
έγραψα εχθές και δεν υπάρχει σήμερα ;;;

Γκρινι@ρογατος είπε...

άστο καπετάνιε το πρόβλημα είναι δικό μου κάτι γίνετε με τον υπολογιστή μου δεν είναι πρόβλημα δικό σου γράψε άκυρο

Χρήστος Γ. είπε...

@Γκρινι@ρογατος Jan 26, 2012 05:23 AM
Γκρινιάρη δεν θέλω ν' ακούω χαζά ούτε γι' αστείο! :-))

Χρήστος Γ. είπε...

@Grouta, @Γκρινι@ρογατος
Κι εγώ αυτή επιλέγω, την τελευταία!

Χρήστος Γ. είπε...

@Πιγκουίνος
Όπως πάντα ευαίσθητος!
Εγώ επιμένω για την τελευταία!

Χρήστος Γ. είπε...

@evangelos naxios
Γειά σου Βαγγέλη!

Χρήστος Γ. είπε...

@makis
Stay connected!!!

Sharpedon είπε...

Μοναδικές εικόνες, αλλά η τελευταία σπαράζει την καρδιά λέμε...

lina@home sweet home είπε...

The last pic happened in my country. It's a sad fact :(

Χρήστος Γ. είπε...

@lina@home sweet home
Yes, you are right it is your home!