ΕΝ ΟΙΚΩ!...

Τετάρτη, 4 Ιανουαρίου 2012

Ανοιχτή επιστολή του Κωνσταντίνου Κούβαρη, Προέδρου του Φαρμακευτικού Συλλόγου Πειραιά!

Παρασκευή, 23 Δεκέμβριος 2011 17:12

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Το ελληνικό φαρμακείο βρίσκεται υπό διωγμό. Δυστυχώς, το συνδικαλιστικό κίνημα υπό τις παρούσες δραματικές συνθήκες βρίσκεται σε διαλογισμό, ασχολούμενο με την τακτική του αγώνα, τις κοινωνικές συμμαχίες, τη μορφή των κινητοποιήσεων, τις οικονομικές μελέτες, τις τεχνοκρατικές λύσεις, νομίζοντας ότι υπάρχει η πολυτέλεια του χρόνου για όλα αυτά.
Εξακολουθούμε να είμαστε συνομιλητές ενός αδίστακτου και αφερέγγυου υπουργού, που επανειλημμένως μας έχει κοροϊδέψει. Διαπραγματευόμαστε δηλαδή με αυτόν ο οποίος μεθοδεύει την εξαφάνισή μας, βάζοντάς μας να νομιμοποιήσουμε τις όποιες δυσβάστακτες μελλοντικές αποφάσεις του, και μας αποτρέπει μέσω του διαλόγου από μαζικές κινητοποιήσεις που θα έδιναν λύση σε όλα τα προβλήματα.

Συνάδελφοι , αυτές τις δύσκολες ώρες έχοντας στα χέρια μας ακόμα το φάρμακο, είμαστε σε θέση να επιβάλλουμε και να επιλύσουμε το σύνολο των προβλημάτων, αρκεί να αποφασίσουμε να το στερήσουμε από τον Έλληνα ασφαλισμένο.

Οι τύψεις και οι αναστολές δεν μας ταιριάζουν.

Στηρίξαμε το ασφαλιστικό σύστημα όλα αυτά τα χρόνια, αλλά σήμερα που στην υγεία κυβερνούν συμφέροντα, πρέπει να αγωνιστούμε για να προστατεύσουμε τις ζωές μας, τις οικογένειές μας και τους εργαζόμενους στον κλάδο μας. Συνάδελφοι, ο καθένας προσωπικά ας αναλογιστεί μέσα από τις δυσκολίες του πώς θα συμμετέχει . Η ενότητα του κλάδου γίνεται επιζήμια όταν υπάρχει αδιαφορία και έλλειψη αλληλεγγύης. Αγωνίσου σήμερα για το φαρμακείο σου, ακόμα κι αν πιστεύεις ότι μπορείς να επιβιώσεις οικονομικά στο αύριο. Χωρίς αγώνα απλώς δεν γνωρίζεις το δικό σου τέλος.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΟΥΒΑΡΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ 

Από τον  Φαρμακευτικό Συλλόγο Πειραιά


Chrisgio: Να χαρώ εγώ leader, φτου να μη τον βασκάνω! Τα έντονα και μεγεθυμένα τμήματα του κειμένου, και μόνο, είναι ο λόγος αναδημοσίευσης αυτού του κειμένου. Δεν έχω στόχο να κρίνω τον αγώνα των φαρμοκοποιών αλλά την "ευαισθησία" του ανθρώπου, που τους αντιπροσωπεύει, απέναντι στην κοινωνία!
Η ανακοίνωση σχετικά παλιά αλλά νομίζω αξίζει την αναδημοσίευση!

11 σχόλια :

 1. Καπετάνιε μην τους παρεξηγήσεις τα ''ληγμένα'' αυτοί τα καταναλώνουν δεν εξηγείται αλλιώς !!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Πόσο ηλίθιος μπορεί να είναι κανείς ώστε να χάνει με μια φρασούλα όλα τα δίκια του;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. @Tasoula
  Κάπου-κάπου βρίσκουμε και κοινούς δρόμους! :-))

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΑ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Μου την δίνουν οι φαρμακοτρίφτες. Κράτος εν κράτει ΚΑΙ αυτοί (μα πόσα έχουμε πια;), καλοταϊσμένοι επί σειρά ετών από τον κρατικό κορβανά. Τί ανθρωπιά ζητάς μετά Καπετάνιε μου; Να μην σου κουνάνε την μορφίνη όταν πεθαίνεις; Μπαααα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Κάτω τα χέρια από τον αγωνιστή όλοι σας! Σας καταγγέλω ως εχθρούς και υπονομευτές των αγώνων των αδούλωτων φαρμακοποιών!
  (αλήθεια, έχουν πολλά δίκια, όπως υποστηρίζει ο firiki2010;)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Ειναι ενα κατάπτυστο και ελεεινό κείμενο.
  Ο κος εναι απιστευτα θρασύς απέναντι στον Ελληνα ασφαλισμένο η ασθενή. Ολοι λυπούμαστε οταν υπάρχουν τέτοιοι Ελληνες σαν τον Κ.Κούβαρη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Υποτίθεται ότι ο προεδρος ενός σωματείου έχει και κάποιο επίπεδο. Αυτές του οι δηλώσεις μας αναγκάζουν να σκεφτούμε το επίπεδο που έχουν τα μέλη που τον ψηφίζουν...

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Κακόβουλα, υβριστικά, ειρωνικά σχόλια διαγράφονται.
Τα greeklish δεν τα αντέχω. Θεωρώ ότι προσβάλλουν την αισθητικη της πλούσιας Ελληνικής Γλώσσα μας και διαγράφονται ακόμη κι αν είναι ενδιαφέροντα.
Δεν είμαι επαγγελματίας του είδους και γράφω γιατί νοιώθω όμορφα μ΄αυτό που κάνω. Έτσι δεν θα αφήσω κανένα να μου χαλάσει το κέφι.
Ο ευπρεπής διάλογος όμως με συναρπάζει και τον επιδιώκω.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...