ΕΝ ΟΙΚΩ!...

Δευτέρα, 25 Μαρτίου 2013

Η διαπίστωση, η πρόβλεψη και η επαλήθευσή της


Στις 22 Μαρτίου 2013 είχα αναρτήσει στην σελίδα μου στο facebook το κείμενο της φωτογραφίας. 

Όταν το έγραφα, αν και το πίστευα, είχα την κρυφή ελπίδα ότι τα γεγονότα θα με διέψευδαν και θα με έπειθαν ότι υπάρχει κι άλλος «δρόμος».

Σήμερα με λύπη βλέπω ότι επαληθεύτηκα σε όλα!

Σε όλα; Ε όχι και σε όλα!

Πίστευα ότι θα έσωζαν τα προσχήματα. Ούτε αυτό δεν κατάφεραν!

Chrisgio

4 σχόλια :

 1. Οπως εσυ καπετανιε..Κι αυτοι οι ιδιοι, το ηξεραν αυτο...!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Αυτό που επακολούθησε όμως ξεφεύγει από κάθε όριο. Μιλάμε πλέον για κατάφωρη παραβίαση κάθε έννοιας δικαίου,δήμευση περιουσίας (όλες οι καταθέσεις άνω των 100000 ευρώ θα υποστούν κούρεμα 60% μόνο στην Τράπεζα Κύπρου γιατί η Λαϊκή κατέρρευσε και άγνωστο τι θα ισχύσει εκεί και δέσμευση του υπολοίπου για 40//90 ημέρες προς το παρόν και βλέπουμε. Ας μην αναφερθούμε σε Ρώσους ολιγάρχες, ωσάν μόνο αυτοί είχαν τέτοιους λογαριασμούς. Μια εταιρίαπ.χ. εκτός τραπεζικού τομέα (στην οποία θα στηρίξει η Κύπρος το νέο οικονομικό μοντέλο που πρεσβεύει η Γερμανία) που έχει κεφάλαιο κίνησης κατατεθειμένο στην τράπεζα π.χ.1 εκ. ευρώ και στο τέλος του μήνα (χθες) θέλει να καταβάλει μισθούς φόρους, εισφορές, προμηθευτές, κλπ. ύψους 900 χιλ. ευρώ, δεν έχει χρήματα, πρώτα απ' όλα έχει χάσει 540.000 ευρώ από το κούρεμα και άλλα 360.000 δεσμευμένα. Η εταιρία έκλεισε, χρεοκοπεί πάραυτα.
  Στην Κύπρο απλώς η Γερμανία έδειξε καθολική ισχύ προς γνώση και συμμόρφωση των υπολοίπων.
  Όπως έθεσε ο Κρούγκμαν ίσως θα συνέφερε την Κύπρο η έξοδος από το ευρώ, και όπως είπε σήμερα ο Τζιμ Ροτζερς, μεγάλος επενδυτής "Επενδυτές πάρτε τα βουνά, η Ευρωζώνη είναι επικίνδυνη".

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Συμφωνώ Σοφία μου σε ολα μαζι σου.
   Το κούρεμα των καταθέσεων είναι εκτός πάσης λογικής.
   Αλλά σε τέτοιες περιπτώσεις δεν πας με σφεντόνες να πολεμήσεις και η Κύπρος αυτό έκανε.
   Χωρις λογική χωρις σχέδιο, ΤΙΠΟΤΑ!

   Διαγραφή

Κακόβουλα, υβριστικά, ειρωνικά σχόλια διαγράφονται.
Τα greeklish δεν τα αντέχω. Θεωρώ ότι προσβάλλουν την αισθητικη της πλούσιας Ελληνικής Γλώσσα μας και διαγράφονται ακόμη κι αν είναι ενδιαφέροντα.
Δεν είμαι επαγγελματίας του είδους και γράφω γιατί νοιώθω όμορφα μ΄αυτό που κάνω. Έτσι δεν θα αφήσω κανένα να μου χαλάσει το κέφι.
Ο ευπρεπής διάλογος όμως με συναρπάζει και τον επιδιώκω.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...