Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

Τα αγγλικά κι ο... Τσίπρας!



Παλιο το video που όμως δείχνει κάτι!

Που ΚΑΙ γέλιο βγάζει, αλλά ΚΑΙ θλίψη.

Τον φαντάζομαι υπουργό εξωτερικών να αγορεύει στα άγγλικά!

Να μας ζήσεις ΜΟΥΡΔΟΑΠΛΟΥΜΠΑ ηγέτη της κακιάς ώρας!

Chrisgio

3 σχόλια :

Πιγκουίνος είπε...

Κι όμως το κόμμα του Alexis Tsipras, θα έχει πολύ μεγάλη άνοδο στις εκλογές όποτε κι αν γίνουν.
Οι κραυγές πάντα είχαν απήχηση στον... σοφό ελληνικό λαό!
Ο κόσμος θα τον επιβραβεύσει (τον ηγέτη!) και θα τον ψηφίσει για τους «αγώνες» του!

Χρήστος Γ. είπε...

Στη θάλασσα μετά από τον κυκλώνα έρχεται η αποθαλασσιά (swell) που τις περισσότερες φορές κρατάει πιο πολύ από τον ίδιο τον "εφιάλτη" και είναι επίσης μια πολύ δύσκολη κατάσταση και πολλές φορές επικίνδυνη.
Εμείς ακόμα βρισκόμαστε στην αρχή της κακόκαιρίας και ίσως ούτε καν στο μάτι του κυκλώνα. Οι εξελίξεις θα δείξουν που ακριβώς βολοδέρνουμε.
Μέσα στην καταιγίδα και την αποθαλασσιά που θα ακολουθήσει έχουμε να δούμε πολλά, πιθανόν κι αυτά που αναφέρεις στο σχόλιό σου. Η ηρεμία όμως κάποτε θα έρθει. Μπορεί να είναι πολύ μακριά και θα χρειαστεί να περάσουν χρόνια αλλά θα έρθει και τότε κάθε κατεργάρης θα πάει στον πάγκο του.
Δεν είμαι σίγουρος ποια θα είναι η άνοδος ή η πτώση της δύναμης των κομμάτων σε μια εποχή όπως αυτή που ζούμε, τώρα μάλιστα που η ημερομηνία των εκλογών αρχίζει ξανά να γίνεται θέμα συζήτησης και η αναβολή μάλλον είναι σίγουρη. Πολλά θα αλλάξουν μέχρι τότε ενώ όσο περνάει ο καιρός η γέννησης νέων πολιτικών φορέων είναι πολύ πιθανή, στους οποίους οι περισσότεροι Έλληνες έχουν στηρίξει τις ελπίδες τους. Το καινούργιο όλοι περιμένουμε! Η μόνη μας ελπίδα! Υπομονή!
Και που ξέρεις μέχρι τότε μπορεί και ο Τσίπρας να έχει μάθει και Αγγλικά!!!

Πιγκουίνος είπε...

Συμφωνώ με την προσέγγισή σου.
Θεωρώ ότι η ηρεμία θα αργήσει πολύ να έρθει και δεν ξέρω πόσους και ποιους θα βρει να την... περιμένουν. Και κυρίως πώς θα είναι τότε η Ελλάδα. Το τελευταίο το φοβάμαι πολύ.