Τετάρτη 17 Ιουνίου 2009

Η τρομοκρατία ήρθε και άλλαξε την ατζέντα

Πολλά ήταν στην ατζέντα μέχρι σήμερα το πρωί, λίγο πριν αρχίσουν τα πρωινάδικα. Μετά τη δολοφονία του αστυνομικού, κανάλια, καλεσμένοι πολιτικοί μαϊντανοί και άλλα σαρκοβόρα προσπαθούσαν να θάψουν τα «καυτά θέματα» και να αποκτήσουν καινούργιο βηματισμό.

Η τρομοκρατία έχει πάρει τα ηνία.

Ποιoς έχει όρεξη ν΄ασχοληθεί με την εγκληματικότητα; το κέντρο της Αθήνας; τον Άγιο Παντελεήμονα; τους λαθρομετανάστες; τη Siemens; το Βατοπέδι; τη γρίπη των χοίρων; τις εκλογές στο Ιράν; το λιοντάρι της Αργολίδας Γιάννη Μανώλη; τις ερωτικές περιπτύξεις Νέας Δημοκρατίας-ΛΑΟΣ; τις Ευροεκλογές 2009; τον ΣΥΡΙΖΑ και τα συμπεράσματα για το κακό του αποτέλεσμα των ευρωεκλογών; τον Αλέκο Αλαβάνο; τη μείωση στρατιωτικής θητείας; τη φτώχεια; την ακρίβεια; το καλάθι της νοικοκυράς; τα καρτέλ; την υγεία; τη παιδεία; το περιβάλλον;

Η πρόβλεψή μου είναι ότι η δολοφονία του αστυνομικού δεν θα μας απασχολήσει για πολύ αφού έρχονται:
Οι πυρκαγιές και τα ελικόπτερα που δεν είναι ακόμα έτοιμα.
Τα εγκαίνια του νέου μουσείου της Ακρόπολης, η γκλαμουριά των επόμενων ημερών και η ευκαιρία βελτίωσης του προφίλ της κυβέρνησης.
Η απαγόρευση τσιγάρου και το ντουμάνι της μπουρδολογίας στα παράθυρα. 

Τέλος αυτό που δεν πρόκειται να επηρεαστεί τουλάχιστον για τους επόμενους 2-3 μήνες είναι η σταθερή αξία των Ελλήνων, τα μπάνια του!

Chrisgio

Δεν υπάρχουν σχόλια :