Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011

Multi Purpose...

Το μελλοντικό σκάφος αναψυχής του Ελληνάρα νεόπλουτου! Εεε, συγνώμη, του Ελληνάρα νεόπτωχου των επόμενων δεκαετιών ήθελα να πω! Είναι γεγονός ότι έχει γίνει ανάρπαστο και χρησιμοποιείται σ' άλλη γη σ' άλλα μέρη, από ανάγκη, με μεγάλη επιτυχία!

Ερώτημα το design. Θα ταιριάξει στην ραφινάτη κουλτούρα μας. Ελαφρώς κίτς μου δείχνει αλλά θα το συνηθίσουμε! Άλλωστε όλα μια ιδέα είναι!

Και γιατί multi purpose;

Κρουαζιέρα χωρίς τσιμπούσι γίνεται; Δεν γίνεται! Το σκάφος εύκολα μετατρέπεται και σε τραπέζι. Το θέμα είναι το φαΐ! Θα υπάρχει;

Chrisgio

7 σχόλια :

mahler76 είπε...

η θάλασσα να είναι καλά καπετάνιε μου για φαγητό. οπότε κάνεις την βόλτα σου, ψαρεύεις, και μετά γυρίζεις τούμπα το σκάφος-τραπέζι για το τσιμπούσι. Καλή σου μέρα :)

Sharpedon είπε...

Το φαΐ πάντα θα υπάρχει. Το χρήμα/χρέος για να το αγοράσουμε -μιας και, ατυχώς, βασιζόμαστε ακόμη σε αυτό- όμως δεν ξέρω αν θα υπάρχει.

Χρήστος Γ. είπε...

@mahler76
Με τις ανεμότρατες και τους δυναμίτες που χρησιμοποιούμε για να ψαρεύουμε φοβάμαι ότι δεν θα είναι κι αυτό τόσο εύκολο!:-))

Χρήστος Γ. είπε...

@Korios
Μα αγαπητέ Νίκο δεν θα χρειαστεί να το αγοράσουμε το σκάφος από την τραπεζαρία μας θα το δανειστούμε! :-))

Όσο για το χρέος στο οποίο όπως λες "ατυχώς βασιζόμαστε" γνωρίζεις κάποια άλλη σύγχρονη λύση που να μην στηρίζεται στην χρήση του χρήματος!

Καλό απόγευμα

"ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ" είπε...

Να θυμίσω σε όλους σας ότι το ... σκάφος, την εποχή των γιαγιάδων μας το χρησιμοποιούσαν ως καλούπι για την παρασκευή σαπουνιού,από τιε "μούρκες" του λαδιού και το έκοβαν όταν κρύωνε σε "πλάκες" τις οποίες χρησιμοποιούσαν για κάθε χρήση!
Προς τα ΄κει το βλέπω να γυρίζει το πράμμα, παρά ως σκάφος!

Χρήστος Γ. είπε...

@ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ
Τελικά εκτός από την νύχτα είναι και η κριση γκαστρωμένη!!!

Πιγκουίνος είπε...

Και το desigh θα ταιριάξει και όλα θα ταιριάξουν και η κουλτούρα μας θα αλλάξει, έστω και με καθυστέρηση.
Πλέον, το πάρτι έχει τελειώσει και βρίσκεται σε εξέλιξη η προσαρμογή στην πραγματικότητα, που τόσο καιρό κάναμε ότι δεν ξέραμε πόσο σκληρή είναι...