Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου 2012

Γεώργιος Καρατζαφέρης! Ο κύριος...

... δεξιό-αριστερό-φασίζων,

αλληθωρίζων, κωλοτουμπίζων,

λαϊκίζων


και εσχάτως... λακίζων!

Chrisgio

11 σχόλια :

Φώτης Λαουτάρης είπε...

Εσύ,σάν ναυτικός γνωρίζεις πολύ καλά ότι όταν βάλει νερά το καράβι,πρώτα τα ποντίκια το εγκαταλείπουν.
Χώρια ότι είναι «ΚΑΘ'ΥΠΟΤΡΟΠΗΝ ...ΛΑΚΙΖΩΝ»

mahler76 είπε...

απλά Καραγκιόζης.

Γκρινι@ρογατος είπε...

καπετάνιε πως μπορεί τόσο χοντρός άνθρωπος
να κάνει τόσο καλές κωλοτούμπες;
κρίμα αν ήταν ολυμπιακό άθλημα θα είχαμε μετάλλια πολλά.

Korios είπε...

Λίγα λόγια για τον εθνικό μας κωλοτούμπα και παγκόσμιο πρωταθλητή κωλοτουμπίασης πλοίαρχε. Ο άνθρωπος δεν έχει αντίπαλο, παγκοσμίως.

ακυβέρνητος είπε...

Α, μάλιστα! Σοβαρή προσωπικότης.
Αυτός που ψήφισε το μνημόνιο Νο1 για να σώσει την Ελλάδα, στη συνέχεια μπήκε στη κυβέρνηση μόνο για να μπει στο κάδρο με τις συσκέψεις των πολιτικών αρχηγών και για να μπαινοβγαίνει στο Μαξίμου.
Έλεγε τότε πως στηρίζει τη κυβέρνηση Παπαδήμου που ως σκοπό έχει την υπογραφή της νέας δανειακής σύμβασης. Είδε τα ποσοστά του να κατρακυλάνε, να έχει διαρροές προς χρυσή αυγή και άρχισε τα ...αντιμνημονιακά του!
Αριβίστας είπατε;

Ανώνυμος είπε...

Με τις κωλοτούμπες πάντως κατάφερε να κάνει το κόμμα του παράγοντα του πολιτικού συστήματος. Μόνο που το πουλόβερ έχει αρχίσει να ξηλώνεται. Φαντάζομαι ότι προεκλογικά θα προσπαθήσει να το περισώσει με άλλη μία κωλοτούμπα (να ξαναφέρει στους κόλπους του Βορίδη και Γεωργιάδη).
Ομολογώ ότι περισσότερο από τις κωλοτούμπες του με ενοχλεί η αφόρητη γραφικότητα του και η μανία του να λέει ατάκες, παραφράσεις παροιμιών, εσχάτως στίχους (κι αυτούς λάθος- στο ποίημα του Καβάφη δεν υπάρχει κανένας "αρνητής") κι όλα αυτά τόσο εμφανώς "στημενα" Την άλλη φορά ο ΠτΔ τον ρώτησε "Τι κάνετε κ Πρόεδρε;" κι αυτός του απάντησε με μια ακαταλαβίστικη φράση από τα "Αργοναυτικά" (!!!!) που ήταν ακαταλαβίστικη γιατί ήταν μισή!

Σοφία Ζ. είπε...

Μετά από πολύ πολύ καιρό καλησπέρα σας. Γιατί τόσο χλευαστικά σχόλια καλέ για τον Πρόεδρο!!! Τόσα προσόντα, απαγγέλλει δε και Καβάφη! Μάλλον μου φαίνεται ζηλεύετε! Καληνύχτα σας!

firiki2010 είπε...

Πάντως με τις κωλοτούμπες κατάφερε να κάνει το κόμμα του υπολογίσιμο στοιχείο του πολιτικού συστήματος. Το πουλόβερ άρχισε βέβαια να ξηλώνεται. Να δούμε αν θα το αντιμετωπίσει με ακόμαμιά κωλοτούμπα (πχ να ξαναφέρει στους κόλπους του κόμματος Βορίδη και Γεωργιάδη.
Περισσότερο απο τις κωλοτούμπες με ενοχλεί η αφόρητη γραφικότητα του κ Καρατζαφέρη. Παροιμίες (παραφρασμένες ή μη),ρητά, ατάκες, εσχάτως στίχοι (κι αυτοί λάθος - δεν υπάρχει κανένας "αρνητής" στο ποίημα του Καβάθη) κι όλα αυτά προφανώς πολύ "δήθεν" και πολύ "στημένα" Την άλλη φορά ο ΠτΔ υποδεχόμενος τον κ Καρατζαφέρη τον ρώτησε "Τι κάνετε κ Πρόεδρε;" κι ο Καρατζαφέρης απάντησε με μια φράση από τα "Αργοναυτικά"(!!!!) που ήταν κι ακαταλαβίστικη επειδή ήταν μισή. Ελεος!!!!

Γκρινι@ρογατος είπε...

καπετάνιε που χάθηκες μπαρκαρισες ;
την έκανες ;

astazzia είπε...

Την καλημέρα μου,
γιατί τον "σοβατίσατε" τον άνθρωπο ??? Aφήστε να φανεί αυτό το...
...καθάριο πρόσωπο...!!:)

Ανώνυμος είπε...

ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΟΝΤΩΣ!!!!!!!