Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2011

Στα χέρια της αστυνομίας ο Μάκης Ψωμιάδης-Αγαπούλας

Στο Σούνιο συνελήφθη από άνδρες της ασφάλειας Αττικής, σε συνεργασία με την αντιτρομοκρατική υπηρεσία, ο καταζητούμενος Μάκης Ψωμιαδης.
Οι αστυνομικές αρχές, μέσω των κοριών της ΕΥΠ, παρακολουθούσαν τις κλήσεις του κινητού τηλεφώνου του πρώην ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ Καβάλας κι έτσι κατάφεραν να φτάσουν στα ίχνη του, συλλαμβάνοντάς τον στις 16:45, στο σπίτι του: σε μία πολυτελέστατη βίλα, που βρίσκεται επί των οδών Ηλέκτρας και Ανθέων.
Ο Μάκης Ψωμιάδης, ο οποίος καταζητείτο από τα μέσα Ιουλίου, ενώ μάλιστα είχε εκδοθεί σε βάρος του διεθνές ένταλμα σύλληψης, δεν προέβαλε καμία αντίσταση κατά την σύλληψή του από τους άνδρες της ασφάλειας Αττικής.
Το πρώην «αφεντικό» της ΠΑΕ Καβάλας κατηγορείται για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που διέπραττε: εκβιάσεις, απάτες, δωροδοκίες και αλλοίωση αποτελεσμάτων αγώνων ποδοσφαίρου.
Τον Ιούλιο είχε υποσχεθεί ότι θα παραδοθεί στις Αρχές και μάλιστα πηγές της Αστυνομίας αναφέρουν ότι με αυτήν την υπόσχεση είχε πετύχει την αποφυλάκιση του γιου του, Σταύρου, ο οποίος μαζί με τον πατέρα του κατηγορούνται για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, με στόχο τη διοργάνωση παράνομου στοιχήματος.
Συγκατηγορούμενοι σε αυτήν την υπόθεση είναι ο Αχιλλέα Μπέος και ο Γιώργος Τσακογιάννης, οι οποίοι ήδη έχουν προφυλακιστεί.
Κατά τη διάρκεια των τελευταίων μηνών πολλοί ήταν αυτοί που υπέθεσαν ότι ο Μάκης Ψωμιάδης είχε βρει καταφύγιο στο Άγιο Όρος, στη συνέχεια στα Σκόπια, ενώ άλλες πηγές τον έφεραν να κρύβεται στη Σερβία.
Τελικά συνελήφθη στο Σούνιο, 30 χιλιόμετρα από την πρωτεύουσα, επιβεβαιώνοντας εκείνους που επέμεναν εξ αρχής ότι ο Μάκης Ψωμιάδης εκινείτο μεταξύ Ψυχικού, υπολοίπου Αττικής και Θεσσαλονίκης.
Τραγική ειρωνεία πάντως, αποτελεί το γεγονός ότι ο Μάκης Ψωμιάδης συνελήφθη την ίδια ημέρα, που η ΕΕΑ
απέρριψε το αίτημα επανεξέτασης του φάκελου της Καβάλας, η οποία μετά από αυτήν την απόφαση υποβιβάστηκε οριστικά στη Δ΄Εθνική
Ο Μάκης Ψωμιάδης, σύμφωνα με πληροφορίες, οδηγήθηκε στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών προκειμένου να δώσει κατάθεση και μέχρι νεοτέρας αναμένεται να κριθεί προφυλακιστέος.
Εξάλλου η ΕΛ.ΑΣ εξέδωσε ανακοίνωση για τη σύλληψη του Μάκη Ψωμιάδη, χωρίς ωστόσο να τον κατονομάζει. Αναλυτικά: «Ύστερα από συντονισμένες έρευνες και επιχειρήσεις της Δ.Α.Α και της ΔΑΕΕΒ συνελήφθη σήμερα ημεδαπός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που διέπραττε εκβιάσεις απάτες δωροδοκίες και αλλοίωση αποτελεσμάτων αγώνων».

Από τη Ζούγκλα

3 σχόλια :

KANTHAR0S είπε...

Λευτεριά στους πολιτικούς κρατούμενους!

Χρήστος Γ. είπε...

Να κλείσουν ο Άη Στράτης, η Μακρόννησος και η Γιάρος εδώ και τώρα!

ακυβέρνητος είπε...

Άλλος ένας αθώος στη φυλακή.
Αίσχος ρεεεεεεε!!!!
Ο Μάκης έπεσε θύμα συνομωσίας σκοτεινών δυνάμεων. Όταν θα αποδειχτεί θα αγοράσει την Εθνική Ελλάδας και τότε να σας δω που θα κρυφτείτε παλιοσυκοφάντες...