ΕΝ ΟΙΚΩ!...

Δευτέρα, 28 Μαρτίου 2011

Απροθυμία προσέγγισης λόγω ραδιενέργειας

«Απρόθυμες» εμφανίζονται μερικές εκ των εταιριών διακίνησης εμπορευματοκιβωτίων να προσεγγίσουν σε Τόκιο και Γιοκοχάμα εξ αιτίας των μονάδων της ραδιενέργειας που έχει προσμετρηθεί στην ευρύτερη θαλάσσια ζώνη της Φουκουσίμα.
Ήδη πλοίο που ανήκει στη ναυτιλιακή εταιρία Mitsui O.S.K. Lines κατέπλευσε σε Κινεζικό λιμάνι Σιαμέν στην ανατολική επαρχία Φουτζιάν έχει τεθεί σε «καραντίνα» εξ αιτίας του γεγονότος ότι στις μετρήσεις που έγιναν ανιχνεύτηκαν αφύσικα επίπεδα ραδιενέργειας.
Οι εταιρίες προτιμούν να εκφορτώνουν σε Κόμπε και Οσάκα καθώς δεν φαίνεται να είναι διατεθειμένες πλοία και πληρώματα να βρεθούν στην «ζώνη κινδύνου» αλλά και να μετρηθούν «θετικά» γεγονός που θα έχει σαν αποτέλεσμα επιπρόσθετους ελέγχους από τα port state control για τα επόμενα χρόνια με ότι αυτό μπορεί να συνεπάγεται.

Από το TheSeaNation

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Κακόβουλα, υβριστικά, ειρωνικά σχόλια διαγράφονται.
Τα greeklish δεν τα αντέχω. Θεωρώ ότι προσβάλλουν την αισθητικη της πλούσιας Ελληνικής Γλώσσα μας και διαγράφονται ακόμη κι αν είναι ενδιαφέροντα.
Δεν είμαι επαγγελματίας του είδους και γράφω γιατί νοιώθω όμορφα μ΄αυτό που κάνω. Έτσι δεν θα αφήσω κανένα να μου χαλάσει το κέφι.
Ο ευπρεπής διάλογος όμως με συναρπάζει και τον επιδιώκω.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...