ΕΝ ΟΙΚΩ!...

Τετάρτη, 26 Ιανουαρίου 2011

Η ισότητα των δύο φύλων...

4 σχόλια :

 1. Δεν εκπλήσσομαι με την εικόνα. Είναι συνηθισμένη στην ελληνική περιφέρεια. Αυτή είναι ακόμα η κατάσταση για τις γυναίκες σε πολλά μέρη, τουλάχιστον για τις μεγαλύτερες ηλικίες. Η ζαλιά γυναικεία και μόνον υπόθεση.
  Δεν πιστεύω να επικροτείς την τακτική;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Χαριτολογώντας, γιατί το θέμα εν έτι 2011 είναι για γέλια, θέλω να σου πω ότι το μόνο που κάνεις είναι να με προσβάλλεις με την τελευταία σου φράση. :-)
  Την καλημέρα μου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Εσένα μπορεί να σε προσβάλλει η ερώτηση, αλλά για κάνε μια βολτίτσα στα χωριά μας και ψάξτο λίγο, να δεις ότι θα πρόσβαλλε η αντίθετη κατάσταση και τους άντρες και τις γυναίκες. Δυστυχώς είναι αδύνατον πολλοί να δουν το παράλογο του πράγματος. Τόσο πολύ έχουν συνηθίσει στη δεδομένη κατάσταση, που δε μπορούν να αποδεχτούν οποιαδήποτε αλλαγή. Διανοείσαι, ας πουμε, άντρα ζαλωμένο; Με τις πέτρες θα τον έπαιρναν, και εδώ δε χαριτολογώ. Πονεμένη ιστορία η ισότητα.
  Καλό απόγευμα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Πολύ πονεμένη ιστορία η ισότητα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Κακόβουλα, υβριστικά, ειρωνικά σχόλια διαγράφονται.
Τα greeklish δεν τα αντέχω. Θεωρώ ότι προσβάλλουν την αισθητικη της πλούσιας Ελληνικής Γλώσσα μας και διαγράφονται ακόμη κι αν είναι ενδιαφέροντα.
Δεν είμαι επαγγελματίας του είδους και γράφω γιατί νοιώθω όμορφα μ΄αυτό που κάνω. Έτσι δεν θα αφήσω κανένα να μου χαλάσει το κέφι.
Ο ευπρεπής διάλογος όμως με συναρπάζει και τον επιδιώκω.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...