Τετάρτη, 5 Μαΐου 2010

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ!...

...ΤΗΝ ΠΗΡΑ ΑΠΟ ΤΟ "ΒΗΜΑ".
ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΟ ΔΕΞΙΟ "ΣΚΑΤΟΠΑΙΔΟ" ΚΡΑΤΑΕΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ, ΔΗΛΑΔΗ ΚΥΝΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΥΠΕΡΘΕΤΙΚΟ ΒΑΘΜΟ.
ΑΥΤΟΣ Ο "ΣΚΑΤΙΑΡΗΣ" ΤΡΑΒΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ, ΤΟ ΧΑΟΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΟΥΝ ΓΙ΄ΑΥΤΟΝ ΠΑΡΑΣΗΜΑ ΣΤΟ ΣΥΝΑΦΙ ΤΟΥ.

ΠΙΑΣΤΕ ΤΟΥΣ!
                        ΞΕΣΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ!
                                                   ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟΥΣ!

Chrisgio

4 σχόλια :

Χρήστος Γ. είπε...

Πρέπει να ομολογήσω ότι έχω αλλάξει το σχόλιό μου γιατί είχα κάνει λάθος. Η φωτογραφία είναι ολοκάθαρη ο τύπος κρατάει φωτογραφική μηχανή. Οι αρχικές αμφιβολίες μου μετά από καλύτερη παρατήρηση έχουν μηδενιστεί.

I AM MACEDONIAN I AM GREEK! είπε...

ΟΙ φονιαδες οι αντεξουσιαστες ειναι παιδια πλουσιων και ζουν με το χαρτζιλικι,θα τους δειτε σε λιγα χρονια με γραβατα και βουλευτες και χρηματιστηριο.να χαθειτε φονιαδες και αλητες.η διαδηλωση να γινετε ειρηνικα.ξεφτιλα γιναμε παλι&οτι παθει η Ελλαδα μας,θα φταιτε εσεις.
ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΦΟΝΙΑΔΩΝ-ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ.ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΑΝΕΛΕΗΤΟ! ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕ

Leo Kastanas είπε...

Καπετάνιε καταλαβαίνω την οργή σου, είναι και δική μου.Οι φονιάδες είναι τα παιδιά μας που όπλισε ο φανατισμός και η καφρίλα των πολιτικών κομμάτων και των ανεύθυνων κρατικοδίαιτων της δήθεν αριστεράς βεβαίως. Δύσκολα θα τελειώσουμε με αυτόν τον καρκίνο που τους τρέφει και τους αναπαράγει.

Χρήστος Γ. είπε...

Δεν έχω λόγια Leo!!!
Πιστεύω ότι έχει έρθει το πραγματικό τέλος των ιδεολογιών. Το νοιώθω. Μίλάω με αριστερούς, δεξιούς, κεντρώους και πλέον δεν έχουμε κανένα λόγο να κοντραριστούμε. Είναι τόσο μεγάλη η σήψη που δεν υπάρχει η πολυτέλεια για διαφωνία, σκέψη, ζήμωση. Η ισοπέδωση έχει φέρει μπροστά μας προς συζήτηση και προβληματισμό μόνο το "ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ". Οι αξίες μας πλέον μου θυμίζουν τις ΔΕΚΑ ΕΝΤΟΛΕΣ του Μωησή.
Ου φονεύσεις
Ου κλέψεις κλπ.
Εκεί έχουμε φτάσει!!!
Δεν μπορούμε να ξεχωρήσουμε το καλό απ΄το κακό.

ΑΥΤΑ!!!