Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

Φωτογραφίες του κόσμου

Σύριοι αντάρτες στη γειτονιά Karmel Jabl στο Χαλέπι εν ώρα πολέμου.

Στα υψίπεδα του Γκολάν.
Στα σύνορα Ισραήλ-Συρίας στα υψίπεδα του Γκολάν.
Ο Σύριος πατέρας κλαίει ενώ κρατάει στην αγκαλιά του το άψυχο κορμί του γιού του που σκοτώθηκε απο τα πυρά του Συριακού στρατού κοντά στο νοσοκομείου Dar El Shifa στο Χαλέπι στις 3 Οκτωβρίου 2012.
Η δύο ετών Suhaib Hijazi και ο αδελφός της Muhammad τεσσάρων ετών, έχασαν τη ζωή τους όταν το σπίτι τους καταστράφηκε από ισραηλινή επίθεση πυραύλων στη Γάζα.
Σύριοι μεταφέρουν το σώμα ενός 6χρονου κοριτσιού που βρέθηκε κάτω από τα ερείπια ενός κτιρίου στην περιοχή Tariq al-Bab στο Χαλέπι, στις 23 Φεβρουαρίου 2013.
Ένας Παλαιστίνιος διαδηλωτής ρίχνει πέτρες κατά τη διάρκεια συγκρούσεων με Ισραηλινούς στρατιώτες στη Δυτική Όχθη στην πόλη της Χεβρώνας, στις 25 Φεβρουαρίου 2013 μετά την κηδεία του Παλαιστίνιου κρατούμενου Αrafat Jaradat.
Σύριος αστυνομικός που αυτομόλησε, ανάβει τη λάμπα σ' ένα υπόγειο σπήλαιο όπου κατέφυγε για να σωθεί αυτός και η οικογένειά του από τους βομβαρδισμούς και τις αεροπορικές επιθέσεις, στις 28 Φεβρουαριου 2013.
Ο Πάπας Βενέδικτος στην τελευταία του προσευχή στο Βατικανό πριν την παραίτησή του στις 28 Φεβρουαρίου.
Ο Πάπας Βενέδικτος κατά την τελευταία συνάντησή του με τους καρδινάλιους στο Βατικανό, στις 28 Φεβρουαρίου 2013.
Μια γυναίκα κλαίει μπροστά σε μια γιγάντια οθόνη που δείχνει την αναχώρηση του Πάπα Βενέδικτου από την πόλη του Βατικανού, στις 28 Φεβρουαρίου, 2013. Όσο θα υπάρχουν άνθρωποι που θα χύνουν δάκρυα για παρόμοιες αιτίες, τόσο θα συνεχίζονται τα ανά τον κόσμο εγκλήματα τύπου Συρίας και Γάζας.
Ο Κιμ Γιονγκ-Ουν και ο πρώην σταρ του NBA Dennis Rodman παρακολουθούν έναν αγώνα επίδειξης μπάσκετ στην Πιονγκγιάνγκ στη Βόρεια Κορέα, στις 28 Φεβρουαρίου 2013. Νόμιζα ότι όλοι οι παλαβοί αυτού του κόσμου έχουν μαζευτεί στο Σπίτι του Λαού στον Περισσό. Λάθος! Eίχα ξεχάσει τον τρελο-Dennis. Λεπτομέρια η Coca Cola δίπλα του.
Η Alice, μια άστεγη και εθισμένη στα ναρκωτικά από το Κάνσας, έχει δέσει με το πουκάμισό της το χέρι της και ψάχνει φλέβα να καρφώσει τη σύριγγα για να πάρει τη δόση ηρωίνης στις τουαλέτες εστιατορίου Taco Bell  στο Ντένβερ του Κολοράντο.
Ελλάδα, Αθήνα, Χαλάνδρι, στις 22 Φεβρουαρίου 2013. Όταν βιάζεται η φύση αυτή εκδικείται και το δίκιο της... βουνό!
Προετοιμασία για την καύση 5 τόννων παράνομου και κατεσχεμένου ελεφαντόδοντου.
Καλλιστεία αγελάδων στο Verden της Γερμανίας στο "40th Show of the Best" της τοπικής γεωργικής έκθεσης. Μήπως ήρθε η ώρα και για μας για κάτι ανάλογο από το να στέλνουνε ξέκωλα στη Εurovision. Η κτηνοτροφία είναι κάτι που μας ταιριάζει. Λοιπόν, γιατί όχι;
Γυναίκα κυνηγός στη Νότια Αφρική. Καθώς τα σύνορα χαράσσονται με τοίχους, τάφρους και τσιμέντο, η γη ασφυκτιά και τα μεγάλα κοπάδια του παρελθόντος συγκεντρώνονται σε νέουςπαρά φύσει οικότοπους των οποίων ο αριθμός συνεχώς μειώνεται ενώ η πυκνότητά τους αυξάνεται. Η γη αρχίζει να πεθαίνει. Η ανισορροπία επιδεινώνεται. Ο άνθρωπος και το ζώο τώρα περισσότερο από ποτέ βρίσκονται σε ανταγωνισμό για την τροφή και τον χώρο τους.
Daytona International Speedway, στις 23 Φεβρουαρίου, 2013.

Chrisgio


1 σχόλιο :

μαχαιρης είπε...

Καλημερα καπετανιε...
Καλημερα στη διεισδυτικη σου ματια..Που δυσκολα ξεγελιεται απο ψευδεπιγραφα και ψευτικα διλλημματα


Οταν εχεις δει τοσα..Δυσκολα να ξεγελαστεις, απο τα ιδια...