Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

Ο... Εξουθενωμένος

Πριν λίγες μέρες ο «φίλος» μας ο Βενιζέλος ρώτησε τους δημοσιογράφους πως δείχνει η φάτσα του και πήρε την απάντηση «κουρασμένος». Ο Βαγγέλης που είχε έτοιμη την απάντησή του έκανε ρελάνς και δήλωσε, δίνοντας τα ρέστα του, «εξουθενωμένος».

Είναι σίγουρο ότι αργότερα κατάλαβε τι πέταξε, αλλά παρ’ όλη την ετοιμολογία και ευφράδεια που τον διακρίνει έκανε το κορόιδο. Δεν μαζεύονταν με τίποτα η «πατάτα».

Ακούγοντας τον χαρακτηρισμό το μυαλό μου «πέταξε» στον Βύρωνα Πολύδωρα με το ιστορικό «αγγαρεία κάνω».

Κυρίως όμως στον παμμέγιστον Κωνσταντίνον Καραμανλήν τον «Μικρόν», τον «κουρασμένον» μαλάκαν.

Χθες, 16 Δεκεμβρίου 2011, στον κοινοβουλευτικό έλεγχο ο Μπένυ ανασυντάχτηκε με εντυπωσιακή… κυβίστηση (κωλοτούμπα τη λέμε στο Βόλο)! Μας άφησε άφωνους εξηγώντας μας, ότι το «εξουθενωμένος» είχε αλληγορική σημασία και αφορούσε τον Ελληνικό λαό. Λίγο έλειψε να κλάψει!

Πόσο γόνιμο μπορεί να είναι αλήθεια το μυαλό ενός διεστραμμένου εραστή της εξουσίας, όταν αυτό έχει σχέση με το πολιτικό του μέλλον;

Αντιθέτως πόσο στείρο μπορεί να αποδειχθεί το ίδιο μυαλό, ώστε 6 μήνες τώρα να μην μπορεί να γεννήσει τίποτα θετικό που να αφορά το έργο του σαν Υπουργός Οικονομίας;

Chrisgio

6 σχόλια :

KANTHAR0S είπε...

Όποιος δεν μπορεί, φεύγει. Όποιος κάθεται και στεναχωριέται ή κλαίει ή κάνει ντρίμπλες με λόγια συμπόνοιας και θλίψης είναι υποκριτής. Τόσες πολλές τύψεις έχουν; Τρίχες κατσαρές. Όποιος νοιώθει ενοχές εποχωρεί. Όποιος τάσσεται εναντίον της τρέχουσας πολιτικής αποχωρεί. Ξεκάθαρα πράγματα.

Κι αν δεν αποχωρήσει οικιοθελώς, ο ελληνικός λαός οφείλει και πρέπει να κάνει το χρέος του. Δεν φεύγουν μόνοι τους; Θα τους διώξουμε εμείς. Θα σημάνουμε το πολιτικό τους τέλος. Θα το επιδιώξουμε; Δεν είμαι σίγουρος και ουδόλως αισιόδοξος.

Καλημέρες.

George Mantjoros είπε...

Πιστευει κανεις οτι υπαρχουν σημερα Ελληνες που θα ψηφιζαν Βενιζελο ?

ακυβέρνητος είπε...

Και πως να μη κουραστεί;
Δεν τον είδες στο youtube πως χτυπιέται;

Χρήστος Γ. είπε...

@KANTHAR0S
Η τελευταία σου πρόταση, "Δεν είμαι σίγουρος και ουδόλως αισιόδοξος" τα λέει όλα!

Χρήστος Γ. είπε...

@sagini
Εγώ, και είναι δεκάδες χιλιάδες. Εδώ είμαστε και θα το δούμε, κοντός ψαλμός...
Με τις πλαστικές σημαίες να δεις τι έχει να γίνει!

Χρήστος Γ. είπε...

@Πέτρος Κ.
:-)))