Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Ηγέτες: Μέρες δόξας και δημοκρατίας

Να τους χαιρόμαστε, πατέρα και γιο! Kαι να ήταν μόνο αυτό, θα ήμασταν ευτυχισμένοι, αλλά λέμε τώρα, σε δουλειά να βρισκόμαστε...

Chrisgio

4 σχόλια :

"ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ" είπε...

Ο Ανδρέας είχε πάντα αδυναμία στους Δημοκράτες ηγέτες, Καντάφι, Χόνεκερ, Χόντζα, Γιαρουζέλσκικ.λ.π.!
Ο ελληνικός λαός του έχει πληρώσει χιλιάδες χιλιόμετρα πτήσεων προς τους ηγέτες αυτούς όπου έκλεινε "συμφωνίες"! Αξέχαστα θα μείνουν κάτι άχρησρα πολωνικά πυροσβεστικά αεροπλάνα που δεν έκαναν ούτε για ράντισμα! Ουδέποτε πέταξαν!
Τι να παι κανείς για τους Παπανδρέου!...
Η ιστορία θα τραβάει τα μαλλιά της!!!

Χρήστος Γ. είπε...

Καλά το γράφεις, και πολλοί άλλοι (κλπ), Ζίφκοφ, Τσαουσέσκου.
Η ιστορία για τον Αντρέα δεν "ΘΑ" τραβάει τα μαλλιά της το κάνει ήδη. Και το ωραίο και θλιβερό είναι ότι με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο το παραδέχονται σήμερα και οι δικοί του έστω και μετά από τόσα χρόνια! Το παραδέχονται όμως πολύ αργά όταν τα εγκλήματα έχουν ήδη διαπραχτεί με τα αποτελέσματα που βιώνουμε!

Πιγκουίνος είπε...

Μα ακόμη και σήμερα η Ελλάδα δεν έχει τέτοιους «φίλους»;
Π.χ. οι Κινέζοι που λένε πως θα μας βοηθήσουν με το χρέος, είναι καλύτεροι από τον Καντάφι; Ή οι Καταριανοί; Συμμαχούμε με τον «διάβολο» για να αποκομίσουμε οφέλη...

Χρήστος Γ. είπε...

Πρέπει να καταλάβουμε ότι φίλοι δεν υπάρχουν παρά μόνο συμφέροντα. Οι συμμαχίες με τους διαβόλους απαραίτητες. Ζητείται τρόπος που θα αποτελούμε και γι' αυτούς διάβολοι. Να είμαστε ισότιμοι συνομιλητές ακόμα και αντίπαλοι και όχι παρίες!