ΕΝ ΟΙΚΩ!...

Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου 2011

Αποχωρεί το Π.Ν. από τη Σομαλία

Την αποχώρηση της Ελληνικής δύναμης που μετέχει στις ναυτικές δυνάμεις που επιχειρούν στη Σομαλία κατά των πειρατικών επιθέσεων προανήγγειλε από την Πολωνία, στο περιθώριο του άτυπου Συμβουλίου των υπουργών Άμυνας της Ε.Ε. ο υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Πάνος Μπεγλίτης.
Ο κ. Μπεγλίτης επικαλέσθηκε τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα της Ελλάδος προκειμένου να εξηγήσει τους λόγους που επιβάλλουν στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας να προχωρήσει σε αναθεώρηση των μέχρι τώρα σχεδίων του.
Συγκεκριμένα ο κ. Μπεγλίτης ανέφερε ότι «το υπουργείο προετοιμάζεται σε σημαντική μείωση της εθνικής συμμετοχής στις διεθνείς αποστολές του ΝΑΤΟ και της ΕΕ στο Αφγανιστάν, στο Κοσσυφοπέδιο και στη Σομαλία, εξαιτίας της οικονομικής κρίσης που υφίσταται η χώρα».
Ωστόσο κατέστησε, σαφές ότι η Ελλάδα δεν θα αποχωρήσει ολοσχερώς και θα συνεχίσει να έχει παρουσία όσο θα υφίστανται οι διεθνείς αποστολές.

Από το TheSeaNation

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Κακόβουλα, υβριστικά, ειρωνικά σχόλια διαγράφονται.
Τα greeklish δεν τα αντέχω. Θεωρώ ότι προσβάλλουν την αισθητικη της πλούσιας Ελληνικής Γλώσσα μας και διαγράφονται ακόμη κι αν είναι ενδιαφέροντα.
Δεν είμαι επαγγελματίας του είδους και γράφω γιατί νοιώθω όμορφα μ΄αυτό που κάνω. Έτσι δεν θα αφήσω κανένα να μου χαλάσει το κέφι.
Ο ευπρεπής διάλογος όμως με συναρπάζει και τον επιδιώκω.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...