Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

Εξηγείστε την αναγκαιότητα να πάτε στην ΔΕΘ κ. Πρωθυπουργέ

Μετά τα όσα συμβαίνουν στην χώρα της φαιδράς προτοκαλέας, της ανυποληψίας, της αδιαφάνειας, της πλαστότητας, της ρεμούλας και της απαξίας, μπορεί ο κ. Πρωθυπουργός να ενημερώσει τον «κυρίαρχο λαό» του, ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΜΕΤΑΒΕΙ στην ΔΕΘ αφού θα χρειαστεί τόσους συνοδούς, ασφάλεια και κλακαδόρους; Αδιαφορεί προφανώς, για τις εκατοντάδες χιλιάδων ευρώ που θα κατασπαταληθούν για τα έξοδα της ασφάλειας (3500 αστυνομικοί), τα οδοιπορικά, την διαμονή, αλλά και τις φιέστες, τα σούρτα φέρτα των σφουγγοκωλάριων και παλαμοκρουστών της εξουσίας που θα τον ακολουθήσουν. Και όλα αυτά γιατί;
Για να μας φουσκώσουν πάλι με ψεύτικες απατηλές υποσχέσεις, οράματα, και δεκάδες θα, θα, θα... με συνεντεύξεις και πομφόλυγες, με ανεδαφικές εκτιμήσεις και προτάσεις;
Είναι ανάλγητοι και θρασύτατοι οι εθνοπατέρες μας, οι οποίοι ενώ η κοινωνία βουλιάζει από τα χρέη που της φόρτωσαν και οι πολίτες κάνουν αιματηρές θυσίες, αυτοί ζητούν αυτάρεσκα την προβολή και τις συνεντεύξεις στην ΔΕΘ, αδιαφορώντας για το αύριο αυτού του τόπου.
Είναι αυτοί που θα στήνονται για φωτογράφιση πλάι στον Πρωθυπουργό για να κερδίσουν περισσότερες ψήφους, οι γνωστοί κολαούζοι της κυβερνητικής νομενκλατούρας (αφού οι εκλογές είναι κοντά, παρά τις αντιρρήσεις των τροϊκανών).
Αυτοί που το μόνο πράγμα που κάνουν καλά είναι να υποκρίνονται, να ψεύδονται και να κοροϊδεύουν την κοινωνία, την οποία υποτίθεται ότι έχουν ταχθεί να υπηρετήσουν.
Είναι αυτοί που συμπεριφέρονται με δύο μέτρα και δύο σταθμά, αυτοί που "χαϊδεύουν" τους ισχυρούς και κλείνουν τα μάτια στις αυθαιρεσίες τους.
Αυτοί που δεν πρόκειται ποτέ να αντιταχθούν στα αντεθνικά σχέδια ξεπουλήματος της εθνικής κυριαρχίας, που απροσχημάτιστα υλοποιούνται με τη υποστήριξη των ισχυρών, τους οποίους υπηρετούν με τυχοδιωκτικό και αμοραλιστικό καιροσκοπισμό.
Σε ένα πτωχευμένο κράτος αποτελεί υπερβολή και ύβρη προς τον «κυρίαρχο λαό» μια τόσο πολυδάπανη εκδήλωση μόνο και μόνο για να ομιλήσει ο κ. Πρωθυπουργός. Ένα λαό που του καταρράκωσαν την αξιοπρέπεια, σκοτείνιασαν το μέλλον των παιδιών του, έθαψαν τις προσδοκίες του, κατέστρεψαν το σύμπαν του.
Κάλλιστα θα μπορούσατε να δώσετε την συνέντευξη και τις υποσχέσεις σας για ένα καλύτερο μεσοπρόθεσμο και «υλοποίηση των στόχων της σοσιαλιστικής, στα χαρτιά κυβερνήσεως σας» από το Γραφείο σας στο Μαξίμου.
Ο Ελληνικός λαός θα αντιλαμβανόταν ότι οι θυσίες του πραγματικά σας βρίσκουν συμπαραστάτη κ. Πρωθυπουργέ και θα το εκτιμούσε υπέρμετρα!!
Γιατί ο Ελληνικός λαός εξεγείρεται και επαναστατεί όχι τόσο όταν υποφέρει, όσο όταν έχει το αίσθημα ότι εμπαίζεται και αδικείται, κ. Πρωθυπουργέ!
Αλήθεια ανησυχείτε, τόσο εσείς όσο και η αξιωματική αντιπολίτευση, μήπως απαξιωθεί ο θεσμός της ΔΕΘ; Τέτοια ώρα τέτοια λόγια.
Και είναι άραγε ο μόνος θεσμός που σας ανησυχεί ότι θα απαξιωθεί; Τόσοι άλλοι, πολύ μεγαλύτερης σπουδαιότητας και σημασίας που απαξιώνονται καθημερινά δεν σας απασχολεί κ. Πρωθυπουργέ και Αρχηγέ της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης;

Μου το έστειλε ο EXANTAS
(Ο συνονόματος σε Λατινική γραφή)

Chrisgio:
Εγώ έχω να κάνω ένα μικρό σχόλιο.
Η ΔΕΘ δεν κινδυνεύει να απαξιωθεί. Την έχει απαξιώσει ο χρόνος. Την έχουν απαξιώσει όλοι αυτοί που αντί να την εκσυγχρονίσουν εδώ και πολλά χρόνια, κάθε χρόνο και μόνο για λόγους πολιτικού συμφέροντος και τακτικής την κάνουν πασαρέλα
Αν σήμερα υπάρχει στη ΔΕΘ κάτι που αξίζει(;) αναφοράς δεν είναι παρά αυτός ο πολιτικός καρνάβαλος στην αρχές Σεπτεμβρίου κάθε έτους!
Εύχομαι αυτές τις μέρες στη Θεσσαλονίκη να μη θρηνήσουμε θύματα!

1 σχόλιο :

"Συνεργάτης Χωρίς Όνομα" είπε...

Ευτυχώς η ευχή σου έπιασε τόπο καπετάνιε!!
Καλά ταξίδια, γαλήνιες θάλασσες. Να μας γράφεις πότε πότε το χρειαζόμαστε.

ΣΧΟ