ΕΝ ΟΙΚΩ!...

Τετάρτη, 20 Ιουλίου 2011

Ο χορός του Ζαλόγγου, στα κίτρινα


Μεταξύ Ρέπα – Ραγκούση – Μιχελάκη,
η Ελλάδα αυτοκτονεί…

2 σχόλια :

 1. καλησπέρα

  η ελλάδα ας αυτοκτονήσει οι εργαζόμενοι όμως θα επιβιώσουν ... δηλαδή ποιός θα παράγει προιόντα... δεν παράγουν μόνες τους οι μηχανές

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Καλησπέρα
  Εγώ φίλε μου ξέρω ότι όταν ένας ανθρώπινος οργανισμός αυτοκτονεί τότε πεθαίνουν μαζί του και όλα τα υγιή όργανά του. Καρδιά, εγκέφαλος κλπ.
  Αν η Ελλάδα σαν «οργανισμός» (κράτος) αυτοκτονήσει τότε εμείς, «τα όργανά του», μου φαίνεται λογικό ότι θα αποβιώσουμε μαζί του.
  Πέρα από αυτό με τη φράση «η Ελλάδα αυτοκτονεί» εγώ τουλάχιστον εννοώ ότι ΕΜΕΙΣ αυτοκτονούμε αφού ΕΜΕΙΣ την αποτελούμε.
  Σύμφωνα με το παραπάνω σκεπτικό μου, αν νομίζεις ότι πρέπει να αυτοκτονήσουμε, σεβαστή η άποψή σου, αλλά θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω, θαρρώ πως έχω το δικαίωμα.
  Η Ελλάδα σαν γεωγραφική οντότητα δεν πρόκειται να σβήσει από το χάρτη. Θα υπάρχει όσο υπάρχει ο πλανήτης. Ο θάνατος, και μάλιστα δια της αυτοκτονίας, παραμονεύει για μας τους Έλληνες, με τον τρόπο του ζούμε και αντιδρούμε 35 χρόνια τώρα και βάλε…
  Τώρα το πώς θα καταφέρουμε να επιβιώσουμε σε μια χώρα «νεκρή», παράγοντας κιόλας, με λαδωμένες και συντηρημένες τις μηχανές της (αλήθεια από ποιον;) για μένα αποτελεί παράδοξο.
  Πάντως όχι με πράξεις όμοιες με αυτές των ταξιτζήδων και της ΓΕΝΟΠ, την ώρα που η χώρα κατεδαφίζεται.
  Είναι ένας γρίφος που πολύ θα ήθελα να μου τον εξηγήσεις.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Κακόβουλα, υβριστικά, ειρωνικά σχόλια διαγράφονται.
Τα greeklish δεν τα αντέχω. Θεωρώ ότι προσβάλλουν την αισθητικη της πλούσιας Ελληνικής Γλώσσα μας και διαγράφονται ακόμη κι αν είναι ενδιαφέροντα.
Δεν είμαι επαγγελματίας του είδους και γράφω γιατί νοιώθω όμορφα μ΄αυτό που κάνω. Έτσι δεν θα αφήσω κανένα να μου χαλάσει το κέφι.
Ο ευπρεπής διάλογος όμως με συναρπάζει και τον επιδιώκω.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...