Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Chesapeake: Ένα πολύ καλό δείπνο στο OUTBACK STEAKHOUSE

Tην άλλη μέρα το βράδυ, στις 8 του Οκτώβρη, κι αφού όλα είχαν ομαλοποιηθεί στο πλοίο, πήραμε την απόφαση με τον Α' Μηχανικό να βγούμε για φαγητό πιστεύοντας ότι αυτή τη φορά θα… φάμε καλά και θα ξεχαστούμε για λίγες ώρες.

Πριν το φαγητό μια βόλτα σε κάποιο Mall για χάζεμα και κάποια πιθανή αγορά, στην Αμερική θεωρείται απαραίτητη. Άλλωστε η Αμερική ίσως είναι η πιο φτηνή χώρα του «πολιτισμένου» κόσμου.

Αγόρασα έναν σκληρό δίσκο (1 tera της WD) πληρώνοντας 127 δολάρια.

Γύρω στις 9 το βράδυ πήραμε ταξί και βρεθήκαμε στο Chesapeake.

Το όνομα του εστιατορίου OUTBACK STEAKHOUSE.
Πρόκειται για αλυσίδα εστιατορίων που υπάρχουν σε όλη την Αμερική, ακόμα και στο πιο απίθανο μέρος, που τα επισκέπτομαι εδώ και πολλά χρόνια, όποτε βρεθώ σ΄αυτή τη χώρα κι έχω το χρόνο να το κάνω. Σερβίρει κρέας ψητό, κυρίως μπριζόλες παντός είδους, και όχι μόνο, όλα ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗΣ ποιότητας και σε πολύ λογικές τιμές.


Με 30 δολάρια το άτομο δεν τρως, ΣΚΑΣ. Αν βρεθείτε ποτέ στην Αμερική και δεν ξέρετε ή διστάζετε που πρέπει να πάτε να φάτε τότε προτιμήστε το, δεν θα μετανιώσετε. Και μην παραγγείλετε, αφήστε την ευγενική γκαρσόνα να αποφασίσει για σας, ότι και να σας φέρει θα ενθουσιαστείτε.

Περάσαμε ένα αξέχαστο βράδυ με κουβεντούλα και  βαρελίσια μπύρα. Μόνο το τσιγάρο έλειπε από τον θεριακλή μαστρο-Γιώργη που αναγκάζονταν κάθε τόσο να βγαίνει έξω για να φουμάρει, να με αφήνει μόνο μου και να μου τη «σπάει»! Τι μπορείς να κάνεις όμως σ΄αυτή τη περίπτωση παρά μόνο να δείξεις κατανόηση σ΄έναν πολύ καλό και αξιόλογο άνθρωπο που το μόνο του μειονέκτημα είναι το πάθος του καπνίσματος.

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα ένα ταξί μας έφερε πίσω.
Άλλη μία ΑΠΟΛΑΜΑΡΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ολοκληρώθηκε με την επιστροφή μας στο πλοίο και στην ανυπόφορη ρουτίνα του!

Συνεχίζεται...

Chrisgio

Δεν υπάρχουν σχόλια :