Τετάρτη 12 Μαΐου 2010

Η Handelsblatt αναρωτιέται: «Πού είναι ο Καραμανλής;»

Στη σιωπή του τέως πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή μπροστά στην κρίση και στις ευθύνες που του καταλογίζουν, αναφέρεται η γερμανική οικονομική εφημερίδα Handelsblatt. Το εκτενές δημοσίευμα ξεκινά με την απορία: «Που είναι ο Κώστας Καραμανλής;»
Η εφημερίδα χαρακτηρίζει τον τέως πρωθυπουργό ως τον άνθρωπο που έφερε την Ελλάδα στο χείλος της καταστροφής και γράφει ότι τώρα είναι εξαφανισμένος. Όπως αναφέρει, από τις εκλογές του Οκτωβρίου έως σήμερα δεν έχει μιλήσει ούτε μια φορά στο Κοινοβούλιο, ενώ συμπληρώνει ότι ο Γ. Παπανδρέου τον αναζητούσε εις μάτην να τοποθετηθεί για την κρίση κατά τη διάρκεια της κοινοβουλευτικής συζήτησης για το πακέτο μέτρων.
Η Handelsblatt καταγράφει και τα ταξίδια αναψυχής του Κ. Καραμανλή στο εξωτερικό, όπως και τα δημοσιεύματα στον ελληνικό Τύπο για το γραφείο του, στους Αμπελόκηπους, τις επισκέψεις του σε γυμναστήριο και στη θάλασσα της Ραφήνας, αλλά και στις φήμες ότι διασκεδάζει παίζοντας Playstation.
Εξίσου σκληρή είναι και απέναντι στη κυβέρνηση της Ν.Δ. γράφοντας ότι έλαβε τη λαϊκή εντολή υποσχόμενη καταπολέμηση της διαφθοράς και της αναξιοκρατίας και κατέληξε βυθισμένη στα σκάνδαλα.

Chrisgio:
Κάποια στιγμή νόμιζα ότι ήσουν το κόλλημα μου.
Ότι μου είχες γίνει έμμονη ιδέα.
Τελικά δεν σε κράζω μόνο εγώ...

Είσαι πλέον διεθνής μαλάκας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια :