Τετάρτη 12 Μαΐου 2010

"ΟΙ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ", ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΓΙΩΡΓΗ ΜΟΥ

Στην παραλία του Αλίμου βρέθηκε το πρωί ο πρωθυπουργός όπου, παρουσία του ιδίου και της υπουργού Περιβάλλοντος Τίνας Μπιρμπίλη, ξεκίνησε η κατεδάφιση αυθαίρετων κτισμάτων. Οι παραλίες ανήκουν στον κόσμο, δήλωσε ο Γιώργος Παπανδρέου. Ανάμεσα στα κτήρια που κατεδαφίζονται στον Αλιμο είναι και το παλαιό νυχτερινό κέντρο «Φαντασία».
Η κ. Μπιρμπίλη από την πλευρά της δήλωσε πως το ΥΠΕΚΑ σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού θα εκπονήσουν ένα πρόγραμμα ήπιας ανάπλασης του παραλιακού μετώπου έτσι ώστε να αποδοθεί άμεσα, στο σύνολό του, στο κοινό.
Η επίσκεψη του πρωθυπουργού εντάσσεται στο πλαίσιο των εξαγγελιών της κυβέρνησης για την απελευθέρωση του παραλιακού μετώπου έως και τη Γλυφάδα και την άμεση απόδοσή του στους πολίτες.
Μιλώντας στον Βήμα FM 99,5, ο γγ της Περιφέρειας Αττικής Ηλίας Λιακόπουλος προανήγγειλε ότι αντίστοιχες ενέργειες θα γίνουν και στην παραλία του Ελληνικού.
Chrisgio:
Γιώργη, σωστά διακρίνω παλαιοκομματικές πρακτικές τύπου Λαλιώτη;
Σύγκρυο με πιάνει όταν θυμάμαι αυτόν τον ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟ ΓΙΓΑΝΤΑ της πολιτικής και τα κόλπα του.
Οι κάμερες δεν χρειάζεται να σε ακολουθούν για επικοινωνιακούς λόγους στις παραλίες.
Ξέρεις πότε θα σου βγάλω το καπέλο;
Όταν, μία μέρα στο εγγύς μέλλον, πάρεις ΟΛΕΣ τις κάμερες και ΟΛΑ τα κανάλια της Ελλάδας και ΟΛΟΙ μαζί σε ζωντανή μετάδοση μας δείξετε, σαν πρώτη δόση βέβαια, την ακτογραμμή από την Πειραϊκή μέχρι το Σούνιο αλλά και τα γύρω βουνά, απαλλαγμένα απ΄όλα τ΄αυθαίρετα.
Η "ΦΑΝΤΑΣΙΑ" σαφώς αποτελούσε μέρος του προβλήματος, αλλά και μία ανώδυνη και βολική περίπτωση εγκαταλειμμένου αυθαίρετου-φάντασμα που βοηθάει(;) στη βελτίωση του προφίλ σου εν μέσω χαλεπών καιρών.
Το δράμα όμως για σένα ξέρεις πιο είναι;
Μολονότι ξέρεις ότι οι αυτές ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ είναι ξεπερασμένες δεν βάζεις μυαλό.
Δεν καταλαβαίνεις ότι όταν εκτίθεσαι στις κάμερες κατ΄αυτόν τον τρόπο χάνεις πόντους; Δεν έχεις αντιληφθεί ότι ο κόσμος πλέον είναι καχύποπτος και δεν καταπίνει εύκολα ότι του σερβίρεις. Αν μη τι άλλο του φτάνει το νιονιό για να καταλάβει τι παίζεται;
Τα κεφάλια μέσα λοιπόν, τα καραγκιοζιλίκια κατά μέρος, και όπλισε με ΚΟΥΡΑΓΙΟ και ΔΥΝΑΜΗ (για να αντιμετωπίσει τους επικίνδυνους νονούς της περιοχής) την "χαρισματικά" αντιτηλεοπτική, αλλά εργατική Μπιρμπίλη για να φέρει εις πέρας αυτή την δύσκολη και... "ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ".
Και φυσικά δεν τελειώσατε.
Βάλε τα "ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ" στην επαρχία να πράξουν το ίδιο.
ΕΔΩ ΝΑ ΔΕΙΣ ΧΑΛΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ!

1 σχόλιο :

"ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ" είπε...

Με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο το σχόλιό σου, πολύ περισσότερο που το κατεδαφισθέν αυθαίρετο δεν χρησιμοποιείται εδώ και χρόνια και η κατεδάφισή του, μπορούσε να γίνει με την επίβλεψη ενός απλού υπαλλήλου της Νομαρχίας