Σάββατο 1 Μαΐου 2010

Πότε θα μιλήσεις;...

Κάποτε σε μία μακρινή εποχή μας έπεισες ότι θα κυβερνούσες σεμνά και ταπεινά, με διαφάνεια. Θα συνέτριβες τη διαφθορά, μίλησες για την επανίδρυση του κράτους κλπ.

Αντί για όλα αυτά επί της πρωθυπουργίας σου η φαυλότητα μας έπνιξε, κατόρθωσες και πέτυχες να καταστήσεις τη διαφάνεια τουλάχιστον άγνωστη λέξη , γιγάντωσες τη διαφθορά, συνέβαλλες στη διάλυση του κράτους.

Για να μην αρχίσουμε και σε βρίζουμε εν χορώ όπου σε βρίσκουμε, έχεις καθήκον, αν είσαι άντρας, να βγεις και να μιλήσεις, να εξηγήσεις γιατί ισοπέδωσες την μισογκρεμισμένη χώρα που παρέλαβες από τα συνεταιράκια, αντί να προσπαθήσεις να την ανατάξεις, και αν μη τι άλλο να ζητήσεις συγνώμη ρε αδερφέ!

Να μας αποκαλύψεις τους εθνικούς νταβατζήδεςΝα μας πεις γιατί ανέχτηκες το «ότι είναι νόμιμο είναι και ηθικό» του Βουλγαράκη, τον Παυλίδη να σου κουνάει το δάχτυλο αρνούμενος να παραιτηθεί, τους Μαγγίνες, τους Τσιτουρίδηδες και τόσους άλλους.

Κατόρθωσες, γιατί για κατόρθωμα πρόκειται, να μείνεις στην ιστορία, εκτός από τη ρητορική σου άνεση και άριστη χρήση της Ελληνικής γλώσσας, ως ο πιο ανεπαρκής και ο πιο ανίκανος πρωθυπουργός που είχε την ατυχία να έχει ποτέ η Ελλάδα.

Θα σου έδινα και τον... τιμητικό τίτλο του πιο φαύλου αλλά σ΄αυτό το άθλημα ο συγχωρεμένος ο Αντρέας ήταν άπαιχτος.

Ο Σαμαράς έχει αρχίσει και σου τα χώνει στην ψύχρα. Σου χρεώνει σχεδόν τα πάντα για την κατάντια της Ελλάδος.

Δεν ιδρώνει το αυτί σου; Δεν έχεις φιλότιμο, εγωισμό;

Chrisgio

2 σχόλια :

ΞΗΜΕΡΑΚΗΣ ΦΑΝΗΣ είπε...

Τι περιμένεις να σου πει;
Τώρα θα μας μιλήσει;
Φίλε μου μόνο ο λαός
μπορεί να δώσει λύση.

να πάνε στο σπιτάκι τους
οι μόνιμοι σωτήρες
ποτέ τους δεν δουλέψανε
και κάνουν τους φωστήρες.

Χρήστος Γ. είπε...

Φάνη σ΄ευχαριστώ για το δώρο σου.
Είδα και το blog σου.
Είσαι καλλιτέχνης, ποιητής, ταλέντο!