ΕΝ ΟΙΚΩ!...

Κυριακή, 10 Μαΐου 2009

Ο Σπαθάρης και "ΤΑ ΝΕΑ"

Την Πέμπτη 7 Μαΐου 2009 μάθαμε για το ατύχημα του Ευγένιου Σπαθάρη εξ' αιτίας του οποίου δυστυχώς κατέληξε. Τα έχει αυτά η ζωή. Κάποιοι το λένε "γραμμένο".

Την επομένη Παρασκευή 8 Μαΐου άρχισε στην TV η διαφήμηση της εφημερίδας "ΤΑ ΝΕΑ" του Σαββατοκύριακου που μαζί με όλα τα άλλα το πακέτο περιείχε και αφιέρωμα στον Σπαθάρη μ' ένα βιβλίο κι ένα CD.

Αν δεν έγινε ενσυνείδητα, και ήταν προγραμματισμένο πριν το ατύχημα και τον θάνατό του πράγμα για το οποίο δεν είμαι καθόλου σίγουρος, δεν θα ήταν πιο σωστό αυτή η... προσφορά της εφημερίδας να είχε αποσυρθεί και να επανέλθει κάποια στιγμή στο μέλλον;

Η εφημερίδα όμως δεν το έκανε σκυλεύοντας τον νεκρό στον βωμό του κέρδους, γιατί η εφημερίδα κυκλοφόρησε με το "αφιέρωμα-προσφορά".

Δεν συμβαίνει πρώτη φορά ούτε είναι η μόνη εφημερίδα που το κάνει.

Φλέγομαι από την επιθυμία να αγοράσω την εφημερίδα μόνο και μόνο για το βιβλίο και το CD. Δεν θα το κάνω τιμώντας την αναχώρησή του.Είμαι σίγουρος ότι θα υπάρξουν ευκαιρίες στο μέλλον να αποκτήσω κάτι ανάλογο.

Καλό σου ταξίδι Ευγένιε.

Chrisgio

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Κακόβουλα, υβριστικά, ειρωνικά σχόλια διαγράφονται.
Τα greeklish δεν τα αντέχω. Θεωρώ ότι προσβάλλουν την αισθητικη της πλούσιας Ελληνικής Γλώσσα μας και διαγράφονται ακόμη κι αν είναι ενδιαφέροντα.
Δεν είμαι επαγγελματίας του είδους και γράφω γιατί νοιώθω όμορφα μ΄αυτό που κάνω. Έτσι δεν θα αφήσω κανένα να μου χαλάσει το κέφι.
Ο ευπρεπής διάλογος όμως με συναρπάζει και τον επιδιώκω.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...